Egemenspor Sonunda Galibiyete Ulaştı!

Günün son maçında Çernobil ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça çok istekli başlarken ilk yarı karşılıklı goller olsa da ilk yarıyı Çernobil takımı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Tayfa takımı farkı azaltmayı başarsa da Çernobil takımı skoru korumayı başardı ve maçı 6-4 Çernobil takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Egemenspor ligdeki ilk galibiyetine ulaşırken maça temkinli başladı. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan ekip ilk yarıyı 4-1 önde tamamlarken 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koydular ve maçı farklı bir skor ile kazandılar. Kalede görev alan Salih refleksleri ile kurtarılması zor kurtarışlara imza atarken topu oyuna da çok iyi soktu. Savunmada rakibe açık alan bırakmayan ekipte Yalçın savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Yalçın performansı ile takımının rahat bir oyun oynamasını sağladı. İleride çok etkili bir maç çıkaran ekipte Serkan takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile fark yarattı. 2 gole de imza atan Serkan günün başarılı isimlerinden biriydi. Maçın yıldızı olan Doğan ise uzaktan attığı şutlar ile etkili olurken maç boyunca fırsatçılığını da konuşturdu. İlk dakikadan itibaren pas oyunu ile sonuca gitmeye çalışan Egemenspor zorlanmadan Galibiyete uzanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça şampiyon olan kadrosundan çok farklı bir kadro ile çıkan Liverpool takımı ilk yarı rakibine dirense de ilk yarıyı 4-1 geride tamamladı. 2.yarı rakibin rahat bir oyun ortaya koyması ile goller bulsa da maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Arif kalesinde bir çok gol görse de bir o kadar da kurtarışa imza attı. Savunmada çak çabuk dağılan ekipte Yunus savunmada yaptığı basit hatalar ile Maçın kopmasına neden olurken Pablo ise savunmayı toparlamaya çalışsa da gol bulmak için ileriye çıktığında arkasında büyük boşluklar bıraktı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Hakan tekniği ile dikkat çekse de çok fazla top kaybı yaptı. Takımının en efektif ismi olan Mert ise attığı 3 gol ile takımını oyunun içine sokmaya çalışsa da takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Doğan
Maçın Gümüş Adamı:Serkan
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Serkan
Maçın Forveti:Doğan
Maçın Centilmeni:Pablo