Egemenspor Çıkışa Geçti!

Günün ilk maçında Egemenspor ile Vasco takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte temkinli başlarken Egemenspor art arda goller ile öne geçmeyi başarırken Vasco takımı bu gollere hemen karşılık vererek skoru eşitlese de ilk yarının son anlarında Egemenspor 2 gol daha buldu ve ilk yarı 4-2 Egemenspor’un üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Vasco takımı beraberlik için baskılı başlasa da aradığı golü bir türlü bulamazken risk aldığı dakikalarda Egemenspor takımı bir çok pozisyon buldu ve bunları gole çevirdi. Kalesinde goller gördükten sonra Vasco takımı gol bulsa da bu goller sadece tabelayı değiştirdi ve maçı 7-4 skor ile Egemenspor takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan ekip dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu. İlk yarıda karşılıklı 2 gol bulan ekip son dakikalarda bulduğu goller ile ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlamayı başarırken 2.yarı skoru tutmayı başaran ekip maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Sercan refleksleri ile dikkat çekerken kurtarışları ile takımını ayakta tutmayı başardı. Savunmada oldukça uyumlu olan Egemenspor takımında Yalçın savunmanın bel kemiğiydi. Müdahaleleri ile dikkat çeken Yalçın savunmayı toparlayan isimdi ve takım arkadaşlarını maç boyunca uyardı. İleride uzun toplar ile etkili olan ekipte Selçuk takımın dinamosu gibiydi. Sahada basılmadık yer bırakmayan Selçuk tekniği ile dikkat çekerken attığı 3 gol ile yıldızlaşırken arkadaşlarına attığı klas paslarla da arkadaşlarını besledi. Serkan ise ileride uçta görev alan kişiydi. 4 gole imza atan Serkan çok fazla gol pozisyonuna girerken çoğu pozisyonda topu kontrol edemese de 4 golle maçı takımına getiren kişiydi. Maç içerisinde zaman zaman zorlanan ekip maçın sonunda net bir skor ile galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 
Maça temkinli başlayan Vasco takımı kalesinde 2 gol ile geriye düşse de skoru eşitlemeyi başardı. Fakat ilk yarının son dakikalarında kalesinde ki gollere engel olamayınca ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlasalar da aradıkları golü bulamayan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Murat kalesinde bir çok pozisyonu kurtarırken hava toplarını çok iyi tutmayı başardı. Fakat yediği bir kaç golde hatası vardı. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Fatih sakatlığını atlatarak sahalara dönüş yaptığı maçta savunmayı toparlamaya çalışan isimdi. Mücadelesi ile alkış alan Fatih kritik müdahaleleri ile farkın açılmasını engelledi. İleride zaman zaman kaleye gitmekte zorlanan ekipte Mert bugün bekleneni veremedi. Topu çok fazla ayağında tutan Mert takımının bir golüne de engel olurken takımının yıldızı olan Burak ise takımın beyni gibiydi. Oyun görüşü çok iyi olan Burak sol ayağı ile etkili vuruşlar ile rakip kaleciyi zorlasa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. İlk yarı geriden gelip beraberliği sağlasalar da geriye düştükten sonra bir türlü golü bulamayan ekip iyi bir oyun sergileseler de yenilmekten kurtulamadılar.

Maçın Adamı:Selçuk
Maçın Gümüş Adamı:Serkan
Maçın Golü:Selçuk
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Selçuk
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Burak