Doruk Sağlık Gümbür Gümbür!

Gecenin ilk maçında ligin yeni ekibi Otoboca Juniors takımıyla Şampiyonluğun adaylarından Doruk Sağlık takımı karşı karşıya gelirken Doruk Sağlık takımı maçı tecrübesiyle kazandı ve yoluna emin adımlarla devam etti.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık maça çok hızlı başlarken henüz ilk bölümlerde rakip yarı alanda etkili oldu ve buldukları peş peşe gollerle skor avantajını eline aldı. 3 0’ın ardından yedikleri golle bocalasalar da 2. Yarıya yine hızlı başlayan ekip tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi. Kadro yapısıyla şampiyonluğu istercesine bir oyun sergileyen ekip hücum yollarında etkili olurken 2. Yarıda oyun Kadir’in de dahil olmasıyla rakip savunmayı çözdü, farkı iyice açtı. Rakip savunmanın oyundan düşmesini iyi değerlendiren ekip kalesinde çok da ciddi tehlike yaşamadı diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
OtaBoca Juniors takımı lige yeni katılan birçok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken maça çok tutuk başlarken ilk bölümlerde rakibi durdurmakta oldukça zorlandı. Ilerleyen dakikalarda rakibin baskısını kıran ekip rakip kalede pozisyonlar ararken 1 gol buldu 1 2 net pozisyondan sonuç alamadı. Belki de farkı ilk yarıda 1 e indirselerdi 2. Yarıya daha motive olarak başlayabilirlerdi. 2. Yarıya risk alarak başlayan ekip savunmada büyük boşluklar verirken fark da buna paralel açıldı ve sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Oyun olarak ilk yarının 2. Bölümünde iyi bir performans sergileseler de rakibe göre daha tecrübesiz olmaları farka sebep oldu.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Uğur
Maçın Kalecisi: Anıl
Maçın Defansı: Muhammed
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Levent
Maçın Centilmeni: Kadir