Doruk Sağlık Galibiyetle Döndü!

Gecenin 2. maçında karşı karşıya gelen Doruk Sağlık ile Geçit United takımlarının mücadelesi nefesleri kesti. Sonucu merakla beklenen maça Geçit United iyi ve istekli bir oyunla başlarken rakip alanda oldukça etkili bir performans sergiledi ve Emre’nin nefis golüyle öne geçmeyi de başardı. Bu skor avantajını uzun süre koruyamayan ekip devrenin sonlarında yedikleri gollerle ilk yarıyı 2 2 lik eşitlikle tamamladı. 2. yarıya istediği gibi başlayamayan genç ekip yedikleri gollerle oyundan düştüler ve sahadan da farklı bir mağlubiyetle ayrıldılar.
Geöit United takımı sezona iyi bir başlangıç yapmasına karşın ligde en ciddi rakiplerinden biriyle karşılaşırken kendilerinden çok daha tecrübeli bir takıma karşı oynamalarına karşın oldukça istekli bir oyun sergilediler ve özellikle ilk yarıda başa baş bir oyun ortaya koydular. 2. yarıda çözülmeleri henüz bu derece büyük maçlar için hazır olmadığının göstergesi olurken kaçırılan goller sonrası yaşanan takım içi tartışmaları en büyük dezavantajlarıydı. Oynadıkları rakibin seviyesine bakıldığında play off maçı kalitesinde bir maçtı ve tecrübe açısından önemli bir maçı geride bıraktılar ve eksiklerini görme ve tamamlama açısından iyi de bir sınav verdiler diyebiliriz. 2. yarıda savunmanın da oyundan düşmesi Fırat’ın da direncinin düşmesine sebep olurken Fırat özellikle ilk yarıda sergilediği performansla takımını sezon sonunda en az çeyrek fnale taşıyabileceğinin sinyallerini verdi fakat savunmanın dirençli olması şartıyla. Ahmet ilerideki istekli oyununu 2 golle süslerken Emre de jeneriklik bir golle maçı tamamladı fakat bu gol puan için yeterli olmadı.
Doruk Sağlık takımı play off lar sonrası lige galibiyetle dönerken üst sıralardaki rakibini farklı geçip bu sezon ligde iddialı olacaklarının sinyallerini verdiler. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıkan ekip orta alanda çok iyi pas yaparken olgun ataklarla rakip kalede etkili oldular ve Oğuzhan’ın 5 gollük patlama yaptığı gecede rakibe 2. yarıda çok da pozisyon vermeden rahat geçti. Adem hem orta alanda hem savunmada üst düzey mücadele verirken tam bir jokerdi ve takımın bütün açıklarını kapattı. Kadir orta alanda oyunu yine çok iyi kurarken asistleriyle galibiyette büyük rol oynadı. OĞuz ilk maçında takımına ciddi katkı sağlarken gelecek maçlarda da takımın en büyük kozlarından olacağını gösterdi, mücadelesi ile rakibe nefes aldırmadı.
Maçın Adamı: Oğuzhan
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Hakkı
Maçın Defansı: Adem
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Oğuzhan
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Fırat

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.