Doruk Sağlık Fişi İlk Yarıdan Çekti!

Maçın Adamı:Muhammet
Maçın Kalecisi:Anıl
Maçın Defansı:Şahverat
Maçın Ortasahası:Mehmetcan
Maçın Forveti:Muhammet
Maçtan Notlar ve Takim Değerlendirmeleri
Maç Türkoğlu takımının başlama vuruşu ile başladı. Maça 2 takımda temkinli başlayarak birbirlerini yokladılar bu dakikalarda uzaktan şutlar ile gol arayan 2 ekipte bu şutlarla sonuca gidemediler. 4.dakikada Türkoğlu takımından Mehmetcan şık bir çalım ile Bahadıra alda at dercesine verdiği pasta Bahadır bu firsatı kaçırdı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Doruk Sağlık takımından Şahveret rakip kalecinin önde olduğunu görünce orta sahadan akıl dolu bir aşırttırma gol ile takımını öne geçirdi. Bu dakikadan sonra kendilerinden yaşca genç olan rakibine baskısını arttıran Doruk Sağlık 7.dakikada Şahveret ile 1 gol daha bularak farkı öne çıkardı. Farkın 2 olması ile biraz gevşeyen Doruk sağlık takımı kalesinde zaman zaman açıklar verdi. Türkoğlu takımının başarılı ismi Mehmetcan çalımlarının ardından attığı şık gol ile farkı 1’e indirerek takımını oyunda tuttu. Kalelerinde golü gördükten sonra toparlanan Doruk sağlık farkı arttırmak için baskıyı arttırdı ve 6 pasın üzerinden İbrahim ile farkı tekrar 2’ye çıkardı. Türkoğlu takımı farkı azaltmak için tüm gücüyle hücum yapmaya çalışınca kalesinde açıklar vermeye başladı ve bu açığı çok iyi kullanan Doruk sağlık takımından Oğuzhan 16.dakikada skoru 4-1’e getirdi. İlk yarının kalan dakikalarında Türkoğlu farkı azaltmak için gol aradı. Doruk sağlık ise farkı arttırmak için gol aradı ve Doruk sağlık takımından Muhammet 18 ve 20.dakikada attığı gol ile skoru 6-1’e getirdi. İlk yarının son dakikasında Şahverat bir kez daha sahneye çıkarak farkı 6’ya çıkardı. Ve Doruk sağlık takımı ilk yarıyı 7-1 önde tamamlamayı başardı.
2.yarı 2 takim da skordan memnunmuş gibi bir gorüntü çizerek birbirlerini fazla yormadan oynadilar. Biraz daha baskıli olan taraf Türkoğlu takımıydı. Savunmayı geçemeseler de uzaktan şutlar ile rakip kaleyi yoklayan ekip kaleci Anılı bir türlü geçemedi. Doruk Sağlık takımı ise gol atmaktan daha çok skoru korumak için oynuyorlardı. 37.dakikada Türkoğlu forveti Bahadır takımının 2.golüne imza attı. Kalelerinde golü gördükten sonra maca ağırlığını koyan Doruk sağlık takımı ard arda ataklar ile gol aradı. 43. ve 45.dakikalarda ard arda goller bulan Muhammed skoru birden 9-2’ye getirdi. Bu golden sonra 2 takımda kalan dakikaları rolantide oynayınca maçı 9-2 Doruk sağlık takımı kazandı.
Türkoğlu
Maça dengeli başlasalar da rakip takımdan fiziken zayıf olmaları farklı yenilmelerine sebep oldu diyebiliriz. Kalede Serkan görev aldı. Elinden geleni yapsa da rakibin sert şutlarına takımı engel alamayınca yediği gollerde yapabileceği fazla birşey yoktu. Defansta Mehmet, Mert ve Yiğit 3’lüsü görev aldı. Uyumları iyi olsada zaman zaman oyundan koptular. Mehmet Savunmada çakılı kalan isimdi. Arkadaşlarının kademesine girmesi onu çok yordu ve oyundan düşürdü. Mert rakibin hücum gücü karşısında çaresiz kaldı. Yiğit elinden geleni yapsa da rakibe tekte girmesi kolay geçilmesine neden oldu. Orta sahada Mehmetcan ve Volkan 2’lisi görev aldım Mehmetcan takımının en efektif ismiydi tekniği ve bitmez bilmeyen enerjisi ile elinden geleni yapsa da takım arkadaşlarınin kurbanı oldu. Volkan ise takımını yönlendiren ve hücumları yönetmeye çalışan ismiydi fakat yaptığı basit pas hataları bedeli takımına ağır oldu. Forvette Bahadır görev aldı. Bahadır maç boyunca istediği toplarla buluşamasa da çoğu pozisyonda rakip savunmanın arasında kayboldu ve etkisiz bir maç çıkardı. Sonraki maçlarda Türkoğlu takımına başarılar dileriz.
Doruk Sağlık
Maça iyi başlayan takım rakibe göre oldukça tecrübeliydiler ve bunu değerlendirerek farklı galibiyete uzandılar. Kalede Anıl görev aldı. Fazla iş düşmese de Anıl bir kaç kurtarışı ile dikkat çekti. Savunmada Levent, Muhammed ve Şahveret 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Levent savunmada çakılı kalan isimdi. Ve fiziği ile çoğu topu kesti. Muhammed çaycı ise savunmadan topu ileriye taşıyan isimdi ve bunda da oldukça başarılıydı. Şahveret ise savunmada elinden geleni verdi ve zaman zaman ileriye çıkarak bulduğu goller ile takımını rahatlattı. Orta sahada İbrahim ve Oğuzhan 2’lisi görev aldı. Çok iyi bir maç çikaran 2’liden Oğuzhan hem savunmada hem de hücumda oyunun 2 alanında da görev aldı ve yaptığı asistler ile yıldızlaştı. İbrahim ise tekniği ve oyun zekası ile dikkat çekerken top kesiciligi ile rakibin çoğu pozisyonunu başlamadan bitirdi. Forvette Muhammed görev aldı. Mükemmel bir maç çıkaran Muhammed biriciliği ile parmak ısırttı. Sonraki maçlarda Doruk Sağlık takımına başarılar dileriz.