Doruk Sağlık Dolu Dizgin!

Gecenin ilk maçında ligin yeni ekibi Borissia Bursa takımı le Doruk Sağlık takımları karşı karşıya geldi. Formda bir sezon geçiren Doruk Sağlık takımı maça iyi başlayıp biraz bocalasa da devreye 4 3 önde girmeyi başardı. 2. yarıda bu skor uzun süre devam ederken bitime 12 dakika kala Kadir’in golüyle rahatlayan ekip sahadan 6 3 lük skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Doruk Sağlık takımı maça iyi başlasa da savunmada verilen boşluklarla kalelerinde goller gördüler ve ilk yarıda denk bir oyun vardı. 2. yarıda buldukları pozisyonları gole çeviren ekip maçı koparırken alınan galibiyette kadro yapısının hücuma yönelik çok sayıda oyuncu bulundurmaları ve bu oyuncularla etkili atak yapmaları büyük rol oynadı. Oğuz ve Levent ikili stoper olarak güçlü fizikleriyle rakibe göz açtırmazken gayet iyi bir performans sergilediler, Oğuzhan ise savunmadan yine etkili bindirmeler yaptı, hücuma sürekli destek verdi. Kadir orta alanda oyunu yine çok iyi kurarken attığı 2 golle yine galibiyette büyük rol oynarken Burak da orta alanda yine çok iyi işler yaptı Kadir’le çok uyumluydu. Melih ilk 15 dakikada attığı golle geceye damgasını vuran isim olurken ileri uçta çok istekliydi, mücadeleci bir oyun sergiledi.
Borissia Bursa takımı ise ligde çıktıkları ilk maçta başarılı bir performans sergilerken ilerleyen maçlarda iyi işler yapacaklarının sinyallerini verdiler. Etkili ataklar yapan ekipte bu akşam tek eksik son vuruşlardaki isabet oranı olurken özellikle 2. yarıda çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar, son 15 dakikalık periotta çok net 2 3 pozisyondan gol çıkaramayan ekip belki de maçtan en azından bir puan alabilme şansını iyi değerlendirememiş oldular. Tecrübeli isimlerden kurulu olan bir kadroları olmasına karşın çok koşup iyi mücadele eden ekipte Uğur ileri uçta maç boyunca istekli bir oyun sergilerken Kemal orta alanı iyi toparladı, oyunu iyi kurdu, klas bir gole imza attı. Ramazan da Uğur ve Kemal gibi maçı 1 golle tamamlarken Mükteda savunmadaki yerini hiç kaybetmedi, kaleci Gökhan ise etkili kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Melih
Maçın Kalecisi: İbrahim
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Melih
Maçın Golü: Kemal
Maçın Centilmeni: Uğur