Geçit United’den Şanssız Veda… Doruk Sağlık Çeyrek Finalde!

Ön Eleme Turu maçında Şampiyonluğun favorilerinden Doruk Sağlık ile Geçit United takımları karşı karşıya gelirken maçı 10-2 gibi farklı bir skorla kazanan Doruk Sağlık adını çeyrek finale yazdırdı.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık tecrübesi ve kadro yapısı ile zaten maçın favorisiydi ki rakibin maçın başlarında sahada 6 kişi kalması işini oldukça kolaylaştırdı ve sahadan rahat bir galibiyetle farklı bir skorla ayrıldı. Bu maçın işleyiş şekli açısından ölçü olmadığını söyleyebiliriz ki çok da zorlanmadılar.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit United takımı Ön eleme turunda belki de çekebileceği en zor kurayı çekmesine rağmen maça iyi de başladı. İyi savunma yapan ekip kontra toplarla etkili olmaya çalışıyordu ki İbrahim’in hiç de hesapta olmayan sakatlığı bütün hesapları bozdu. Savunmanın bel kemiği olan oyunculardan İbrahim’in sakatlığı skora hemen olumsuz yansırken ilk yarıdan maça havlu attılar. 2. yarıda Halim’in oyuna geçmesi takımı ateşleyip 6 kişi oynamalarına rağmen rakip kalede pozisyonlar ve goller bulmalarına rağmen savunmalarında da doğal olarak boşluklar verdiler ve bunun da karşılığında sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar.
Öne Çıkan İsimler:
Muhammet gollerine bugün de devam ederken attığı 4 golle galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Uğur
Maçın Kalecisi: Mehmet
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Uğur
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni:Levent