Direkleri Geçemeyen Takımlar Puanları Paylaştı!

Gecenin ilk maçında karşı karşıya gelen Brothers ile Birazhırs takımlarının mücadelesi oldukça çekişmeli başladı. Son haftaların formda ekibi Birazhırs takımı maça tutuk başlarken istediklerini sahaya yansıtamadılar. İlk yarıyı 2 0 geride tamamlayan ekip 2. yarıda skora denge getirmeyi başarsa da baskılı oyunlarının karşılığını alamadılar ve sahadan 2 2 lik eşitlikle ayrılarak 1 puanı ceplerine koydular. Son bölümlerinde iki ekip de gole yaklaşırken 2 ekibin de son dakikalarda topları direkten döndü, maçtan kazanan çıkmadı.
Birazhırs takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle ilk yarıda rüzgara karşı oynamak zorunda kaldığı için de topu istediği türlü kullanamadı. İlk bölümde Talha nın performansı takımı ayakta tutarken 2. yarıda rüzgarı arkasına alan ekip skora denge getirmeyi başardı fakat üstünlük golünü bir türlü bulamadı. Bir ara oyunun kontrolünü oyuna alan ekip rakip kaleyi abluka altına alsa da bu akşam son vuruşlarda çok şanssızlardı ve öne geçme şansını yakalayamadılar. Kaan yine ileri uçta çok istekli bir oyun sergilerken Alim önceki maçlara göre çok tutuktu ve bu da takımın hücum gücünü yine olumsuz etkiledi. Hüseyin 3 dakikaya sığdırdığı 2 golle takımını ipten alırken aynı zamanda takımını ateşleyen isim oldu, Talha kalesinde yine çok iyi bir maç çıkarırken Furkan yine savunmadan etkili bindirmeler yaptı.
Brothers takımı maça çok iyi başlarken özellikle orta alanda iyi mücadele edip kontra toplarla etkili olmaya çalıştı ve ilk yarıda rüzgar avantajını iyi kullanan ekip devreyi de 2 golle tamamladı. 2. yarıya hızlı başlayan rakibi karşısında bocalamalarına karşın dirençli bir görüntü sergileyen ekip oyuna yeniden denge getirmeyi başardı ve rakibin de baskısını kırarak yeniden rakip kalede etkili olmaya başladı ve net de pozisyonlar buldu. Son bölümlerde bir topu direkten dönen ekip şanssız bir an yaşasa da son dakikada kalelerinde de bir top direkten döndü ve maç 2 2 lik skorla tamamlanınca sahadan 1 puanla ayrıldılar. Furkan yine orta alanda oyunu iyi kurarken zaman zaman savunmasına da yardımcı oldu, takımın topla en etkili oyuncusuydu. Berat savunmada üst düzey bir oyun sergilerken özellikle son bölümlerde çok kritik hamlelerde bulundu, olası bir mağlubiyeti engelleyen isimlerin başındaydı. Talha hücum hattında gol başarısı gösteremese de çok istekliydi.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Berat
Maçın Kalecisi: Talha
Maçın Defansı: Berat
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Kaan
Maçın Golü: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Eto

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.