Dinamo Yenibağlar Fırsat Tepti…

Günün ilk maçında Dinamo Yenibağlar takımı ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya geldiler.
Dinamo Yenibağlar takımı revizyonlu ve genç takımıyla sahaya çıkarken genel anlamda performansıyla büyüledi ve istikrarlı devam ettikleri sürece ligi sallayabileceklerinin sinyallerini verdiler.
Kadro yapısı ile tam bir yıldızlar topluluğu olan ekip daha ilk yarıdan oyunun kontrolünü eline alıp skor üretmekte zorlanmadılar ve ilk yarıyı 4 2 önde tamamladılar. 2. yarıda da net pozisyonlar bulan ekip goller bulmaya devam etseler de son 10 dakikada anlamsız bir rehavet içine girdiler ve peş peşe yedikleri gollerle son dakikada yenik duruma bile düştüler fakat Kerem son dakika golüyle takımı ipten alıp takımına 1 puanı getirdi.
Genel olarak oynadıkları oyun ve kadro yapıları ile zirveyi zorlayabilecek kapasitede olmalarına ve sahadan çok büyük farkla ayrılabilecek olmalarına rağmen son bölümlerde gevşemeleri pahalıya patladı ve ellerindeki maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldılar ki daha da kötü bir sonuç bile alabilirlerdi.
Kalabalık hücum yapan ekip savunmasından forvetine harika bir oyun sergilerken son dakikalardaki strese rağmen oynadıkları oyunla beğeni topladılar ve çok can yakabileceklerini gösterdiler.
Kerem attığı 4 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Caner de 2 golüyle takımın bir diğer golcü oyuncusu oldu. Caner orta alanda pas trafiğini sağlayan isim olurken istekli ve mücadeleci oyunuyla takımın bu bölgedeki en etkili ismiydi. Narin kanatlardan etkili bindirmeler yaparken topla çok etkiliydi, durdurulması güç bir oyuncu oldu, rakibi en zorlayan isimlerdendi. Gökhan ise hava toplarında rakibe göz açtırmadı, son bölümlerde savunmada çok yanlız kaldı ve yenilen gollere engel olamadı.
Gümüş Gençlik maça tutuk başlama konusundaki istikrarını bu akşam da sürdürdü ve ilk bölümlerde özellikle bitiricilik konusunda oldukça etkisizdi. Rakip takım yaptıkları ataklardan gollerle dönerken kendileri ise yaptıkları ataklardan gol çıkaramadılar, net pozisyonları da değerlendiremediler.
Aslında oyun olarak istediklerini sahaya yansıtamayan ekip rakibin gerisinde kaldılar diyebiliriz. Buna rağmen net pozisyonlar bulan ekip bu pozisyonları değerlendirmekte çok cömerttiler.
2. yarıda da ilk yarıya paralel bir oyun izlenirken son bölümlerde rakibin oyundan düşmesini iyi değerlendiren genç ekip son 10 dakikada buldukları 5 golle maça ortak oldular ve çok kritik bir beraberlik alarak kötü gidişe dur dediler.
Sedat attığı 4 golle takımını yine sırtlarken oynadığı oyunla yine izleyenlerin beğenisini topladı. Takıma yeni katılan Furkan orta alanda takıma büyük katkı sağlarken 3 golüyle o da alınan puanda büyük rol oynadı, mücadelesiyle takımın direncini arttırdı.
Maçın Adamı: Kerem
Maçın Gümüş Adamı: Sedat
Maçın Kalecisi: Muhammet
Maçın Defansı: Gökhan
Maçın Ortasahası: Sedat
Maçın Forveti: Kerem
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Ertuğrul