Derbide Kazanan Yok!

Ligde yoluna dolu dizgin devam eden İbişağalar ligin yeni ekiplerinden Kardelen takımın karşı maç boyunca atak bir oyun sergileseler de kalelerinde gördükleri gollerle galibiyet şansını değerlendiremediler ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Kadroların hem yetenekli hem de tecrübeli isimleri barındıran ekip pozisyon bulmakta zorlanmasalar da buldukları pozisyonları cömertçe harcayınca sahadan 1 puanla ayrıldılar. Dursun 3 golle takımın en skorer ismi oldu.

Kardelen takımı ligde çıktıkları ilk maçta derbi niteliği taşıyan müsabakada namağlup rakibine karşı maç boyunca iyi bir oyun sergilediler ve galibiyete de yakın olmalarına karşın sahadan 1 puanla ayrıldılar. Skor üretme konusunda rakip gibi sıkıntılar yaşayan ekip net pozisyonlar bulsalar da bunları değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşadılar. Rakibe göre daha genç olmaları sebebiyle daha çok koşsalar da final paslarında şanssız olunca galibiyet golünü bulamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Emrah 3 golle takımın en skorer ismi oldu.

Teknik bir arızadan dolayı maç videosu yayınlanamamaktadır. Sonraki maçlarda daha fazla video görüntüsü çekerek bu durumu telafi etmeye çalışacağız. Bu aksaklıktan dolayı özür dileriz.