Davut Parma’yı İpten Aldı!

Gecenin son maçında Parma ile Fc Zrenk takımları karşılaşırken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son bölümde bulduğu gollerle Parma takımı oldu.
Lige yeni katılan ve ilk maçına çıkan Zrenk takımı lige yeni katılan bir çok takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken maç tecrübesizliği görüldü, istediklerini sahaya yansıtmakta zorlandılar. Maça ortak bir görüntü sergileseler de skor üretmekte ve de pozisyon bulmakta zorlanan ekip devreye 2 0 geride girdi. 2. yarıya biraz daha istekli başlayan ekip ataklarını yavaş yavaş arttırırken bitime 5 dakika kala buldukları peş peşe 2 golle skora denge getirmelerine rağmen hemen ardından 1 dakika içinde yedikleri 2 golle sahadan 4 2 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Alınan mağlubiyete rağmen özellikle 2. yarıdaki mücadele ile beğeni toplayan ekip ilerleyen maçlarda daha iyi olacaklarının sinyallerini verdiler, tek eksikleri tecrübe eksikliğiydi. Orta alanda atakları başlatan isim Yavuz olurken oyunu orta alanda iyi urdu, ileri uçta ise Cihat hem takımın en hareketli oyuncularındandı hemde maçı 1 gol 1 asist ile tamamladı.
Parma takımı ise maça atak bir oyunla başlarken devrenin ortalarında buldukları gollerle rahatladılar ve 2. yarıya da bu skoru koruma içgüdüsüyle sahaya çıkınca geriye çekilme durumunda kaldılar ve bu da kalelerinde pozisyon vermelerine sebep oldu. Rakibin artan atakları sonucu bitime yakın bir bölümde yedikleri gollerle skora denge gelse de Davut sahneye çıkıp attığı 2 golle takımını ipten aldı ve Parma bu zorlu maçtan 3 puanla ayrıldı. Genel anlamda iyi mücadele eden ekipte savunma kurgusu yine ön plana çıkarken rakibe çok da atak şansı vermediler. Hücumda çoğu zaman istedikleri organizasyonları yapamasalar da atak bir oyun sergileyen ekip zor gol buldu, bu akşam şans da yanlarındaydı diyebiliriz. Davut attığı 2 golle gecenin yıldızı olurken Fatih savunmadan yine etkili bindirmeler yaptı, Batu savunmadaki yerini hiç kaybetmezken güzel bir gole imza attı, Mehmetcan da savunmanın en dirençli ismiydi, o da orta alana sürekli destek verdi.
Maçın Adamı: Davut
Maçın Gümüş Adamı: Fatih
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Cihat
Maçın Golü: Cihat
Maçın Centilmeni: Yavuz