Cumalepenin Eli Bükülmüyor!

Cumalepe Spor maça çok hızlı bir başlangıç yaparak adeta 1-0 önde başladı ve ilk yarı bitmeden maçı 5-0’a getirdi.İkinci yarıya çok iyi başlayan Vişne City maça ortak olmayı başardılar rakibinin de oyundan düşmesini avantaja çevirdiler  ama son dakikalarda CumalEpe gene maça ağırlığını koyunca maçtan 7-5 galip ayrılmayı başardılar ve nağmalup ünvanlarını korudular.

Kazanma Faktörleri:

Cumalepe Spora rakip dayanmıyor çok iyi oyuna başladılar ileride Furkan çok iyi işler başararak maçın başında rakiple farkın açılmasına çok büyük bir katkı da bulundu. Orta sahada kaptan Tayfunun müthiş performansı maçı yönlendirmesi adrese teslim pasları adeta alda at denen cinstendi. Defansta Eray’ın rakibe pozisyon vermemesi de maçı kazanmalarında büyük bi etkendi.

Kaybetme Faktörleri :

Vişne City alışık olmadığı bir sahada oynaması bence çok büyük bi etkendi sahaya alışana kadar gelen  5 golü çıkarmak pekte kolay olmayacaktı nitekim de olmadı ikinci yarı sahaya alışmaya başlasalar da oynadıkları futbol tarzı sahayla uyuşmayınca maçtan 7-5 lik bir mağlubiyetle ayrıldılar.

Maçın Adamı: Furkan

Maçın Gümüş Adamı :Tayfun

Maçın Defansı : Eray

Maçın Orta Sahası: Ramazan

Maçın Forveti: Mesut

Maçın Golü: Furkan

Maçın Centilmeni: Temel