Cska Filistin Tecrübesiyle Kazandı!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Mekatronik takımları karşı karşıya gelirken ilk yarıyı 5 2 önde tamamlayan Cska Filistin maçtan da 7 6 lık skorla galip ayrılıp çıkışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı maçı tecrübesiyle kazanırken şans da yanlarındaydı ve rakibin bir çok pozisyondan sonuç alamamasıyla sahadan 7 6 lık skorla galip ayrıldı. Maçın genelini farklı skorla geçen ekip maçın sonlarına doğru stresli dakikalar yaşasa da skoru korumasını bildi ve 3 puanı cebine koydu.
Kaybetme Faktörleri:
Mekatronik takımı rakibine göre daha etkili bir kadro ile sahaya çıksa da maçı kaybetmelerinde tek etken tecrübe eksikliğiydi. Rakiple hemen hemen aynı sayıda pozisyon bulan ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken maçın sonlarına doğru daha özgüvenli oynamaya başlayınca fark kapandı fakat puan için yeteri kadar süre kalmamıştı. Buna rağmen iyi mücadele eden ekip gelecek adına umut verdi.
Öne Çıkan İsimler:
Mekatronik takımında Osman ve Seyhan maçı 2 şer golle tamamlarken Cska Filistin’de Hüseyin çok net pozisyonlardan sonuç alamasa da attığı 5 golle takımını sırtlayan isim oldu.
Maçın Adamı: Hüseyin
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Halil
Maçın Ortasahası: Hüseyin
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Hüseyin
Maçın Centilmeni: Mehmetcan