Cska Filistin Tecrübesiyle Galip!

Cska Filistin ligde Beyazıd City takımını konuk ederken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan son bölüm golleriyle Cska Filistin oldu ve yükselişini sürdürdü.

Cska Filistin takımı maça tutuk başlarken yaptıkları top kayıplarıyla kalelerinde goller gördüler. Buna rağmen oyunu bırakmayan tecrübeli ekip rakip kalede net pozisyonlar bulurken bunları değerlendirmekte zorlansalar da skora denge getirmesini bildiler. Son dakikalarda rakip savunmada buldukları boşlukları iyi değerlendiren ekip sahadan galibiyetle ayrıldı ve güçlü rakiplerini mağlup ederek kritik bir maç kazanmış oldular. Hücum hattında kaçırılan goller dikkat çekerken savunmada Veli ve kaleci Doğan kurtarışlarıyla ön plana çıkan isimler olurken Resul de savunmadan sürekli etkili bindirmelerle hücum hattına destek verdi, Reşat 3 golüyle galibiyeti getiren isimlerin başında geldi.

Beyazıd City takımı maç boyunca iyi bir futbol oynayıp iyi mücadele etseler de çok net pozisyonlardan sonuç alamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Maçın kırılma anlarında kaçırdıkları goller maçı kaybetmelerine sebep olurken son dakikalarda savunmalarında verdikleri boşluklar yenilgide büyük rol oynadı. Orta alanda iyi mücadele edip rakip orta alanını çabuk geçmelerine karşın son vuruşlarda çok şanssızdılar. Osman Melih ve Mehmet takımın gollerine imza atan isimler oldular.

Maçın Adamı: Reşat

Maçın Gümüş Adamı: Veli

Maçın Kalecisi: Doğan

Maçın Defansı: Veli

Maçın Ortasahası: Harun

Maçın Forveti: Reşat

Maçın Golü: Osman

Maçın Centilmeni: Melih