Cska Filistin Seri Peşinde!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin takımı ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken maça iyi başlayan Cska Filistin takımı maçtan farklı bir skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü. Cska Filistin takımı Dağlılar Fc takımıyla birleştikten sonra beraber kadrolarıyla 2. galibiyetini de alırken birleşimin ne denli başarılı olduğunu her maç gözler önüne sermeye devam ediyorlar.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı ileri uçta İsa, İsmail, Tato gibi üç hızlı hücum silahı ile oynarken rakip savunmayı maç boyunca tehtit ettiler ve bitiricilikleriyle sonuca gitmesini bildiler. Savunmanın hemen önünde Emre’yle de oyunu iyi kuran ekip savunmada Davut ve Sami’nin bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle rakibe göz açtırmadılar. Ama tabi ki ileri üçlünün baskılı oyunu rakip savunmayı çok zorladı ve galibiyetteki en büyük etken buydu diyebiliriz.
Kaybetme Faktörleri:
Alkolik Bilbao takımı aslında devreyi 4 1 geride tamamladıktan sonra 2. yarıda goller bulup farkı 1 e indirmeye çalışsa da rakibe karşı hücum anlamında yeteri kadar etkili olamadılar ve aradıkları pozisyonları bulamadılar. Doğan ve Berkan gibi etkili silahları olmasına karşın bu oyuncuları kullanamayan ekip rakibe karşı tecrübesi yetmedi diyebiliriz. Ayrıca skor olarak geriye düşmeleri moral olarak oyundan düşmelerine sebep oldu ve maça tutunamadılar.
Öne Çıkan İsimler:
Takım halinde başarılı bir performans sergileyen ekipte İsmail 4 golüyle galibiyette büyük rol oynasa da İsa gecenin en başarılı ismiydi diyebiliriz ve başarılı oyununu 3 gol ve asistlerle tamamladı. Ayrıca takıma bu maç dahil olan Emre mücadelesi ile ciddi katkı sağlarken 2 golün yanısıra orta alandaki mücadelesi ile play off larda takımının en önemli kozlarından birisi olacağını gösterdi.
Maçın Adamı: İsa
Maçın Gümüş Adamı: İsmail
Maçın Kalecisi: Barkın
Maçın Defansı: Sami
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: İsa
Maçın Golü: İsa
Maçın Centilmeni: Ali