Cska Filistin Moral Buldu!

Gecenin son maçında Sadıçlar Fc ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta kazanan son dakika golleri ile Cska Filistin oldu.
Cska Filistin takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle orta alanda yapılan top kayıpları ile kalelerinde çok pozisyon verdiler. 2. yarıda 2 li savunmaya dönen ekip Hakan ve Engin’in olağanüstü savunma performansı ile maçı kazanıp önemli bir 3 puan elde ettiler. Hakan, Ömer, Reşat üçlüsü 2 şer golle takımın skor yükünü çeken isimler olurken kaleci Yunus kurtarışlarıyla takımını ayakta tuttu, Harun da ve Reşat da orta alanda iyi işler yaptılar.
Sadıçlar Fc takımı maça iyi başlayıp 2 0 lık skor avantajını eline alsa da bu skoru koruyamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Özellikle 2. yarıda savunmada büyük boşluklar veren ekip ellerindeki maçı rakiplerine hediye ederken son dakikalarda gelen gollere engel olamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Genel olarak çok koşup iyi mücadele eden ekip gol yollarında biraz daha şanslı olsalardı bugün sahadan 3 puanla ayrılabilirlerdi fakat son vuruşlarda şanssız olan ekip rakip kaleciyi geçmekte zorlanınca maçı kazanamadılar. Emre gollerine bu maçta da devam ederken maçı 2 golle tamamladı ve takımının en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı: Engin
Maçın Gümüş Adamı: Reşat
Maçın Kalecisi: Yunus
Maçın Defansı: Engin
Maçın Ortasahası: Reşat
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Hakan
Maçın Centilmeni: Fatih