Cska Filistin İlk Yarıda İşi Bitirdi

Günün 2.maçında Bağlarbaşı takımı ile Cska takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça oldukça hırslı başlarken Filistin takımı Seyit ile erken bir gol bularak öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan ekip farkı açarken Bağlarbaşı takımı oyundan düştü. İlk yarının son anları karşılıklı goller ile geçilirken ilk yarıyı 5-1 Filistin takımı önde tamamladı. 2.yarı maçın sertlik dozu artarken Bağlarbaşı takımı aradığı golü bir türlü bulamadı. Filistin takımı skoru korumaya yönelik bir oyun sahaya yansıtırken 2.yarının sonlarına doğru Bağlarbaşı takımının oyundan düşmesi ile Filistin takımı 3 gole imza atarak maçı 8-1 Filistin takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça iyi bir giriş yapan Cska Filistin takımı Seyit ile ilk dakikalarda öne geçmeyi başarırken maçın genelinde oyunun hakimiydi. İlk yarıda fişi çeken Filistin takımı ilk yarıyı 5-1 önde tamamlarken 2.yarı skoru korumaya yönelik savunma ağırlıklı bir oyun sahaya yansıttı ve maçın son anlarında bulduğu goller ile maçı 8-1 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Hakan kalesinde devleşirken refleksleri ve kurtarışları ile takımını rahatlattı ve önde tuttu. Savunma kurgusu çok iyi olan ekipte Ömer takımını maç boyunca yönlendirirken Volkan ise tatlı sert oyunu ile rakiplerini yıldırdı. İleride tıkır tıkır işleyen bir dinamo olan ekipte Kerem takımının oyununu şekillendiren isimdi oyun görüşü ve takım arkadaşlarına attığı paslar ise dikkat çekti. Seyit ise attığı goller ile maçın tılsımı olurken tekniği ve uzaktan çektiği şutlar ile fark yarattı. İyi bir oyun ile ilk yarıdan maçı koparan Filistin takımı net bir skor ile maçı kazanmasını başardı.

Kaybetme Faktörler
Maça daha ısınamadan kalelerinde golü gören ekip oyuna bir türlü giremedi. Bu sebeple oyundan düşen Bağlarbaşı takımı kalesinde art arda pozisyonlar verirken Filistin takımı bu pozisyonları gole çevirdi. İlk yarıyı 5-1 geride tamamlayan Bağlarbaşı takımı 2.yarı oyuna baskılı başlasa da aradığı golü bir türlü bulamayınca maçın sonlarına doğru iyice oyundan koptular ve maçı 8-1 kaybettiler. Kalede görev alan Eyüp bugün bekleneni veremezken çok fazla hata yaptı. Savunmada çok kopuk bir görüntü çizen Bağlarbaşı takımı çok dağınıktı. Osman bir çok pozisyonda rakibini kaçırırken savunmanın bel kemiği olması sebebiyle Bağlarbaşı takımının savunması bugün fire verdi. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte takımının tek golüne imza atan Emin attığı gol ile takımını umutlandırsa da maçın ilerleyen dakikalarda silik bir görüntü çizdi. Furkan İ. takımının en istekli oyuncusu olurken takım arkadaşlarından beklen reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Seyit
Maçın Gümüş Adamı:Kere
Maçın Golü:Seyit
Maçın Kalecisi:Hakan
Maçın Savunması:Volkan
Maçın Orta sahası:Kerem
Maçın Forveti:Seyit
Maçın Centilmeni:Ömer