Cska Filistin Finalde!

Cska Filistin takımı rakibe göre maça daha istekli başlasa da ilk bölümlerde aradıkları golleri bulamadılar ve orta alanda istekli bir oyun oynamalarına karşın rakip kalede çoğalamadılar. Kuva-yi Milliye takımı zaman zaman uzun toplarla etkili olmaya çalışsa da Eşref’in performansına takılırken buna rağmen etkili bir organizasyonla 1-0 öne geçmeyi başardılar. Buna rağmen skoru koruyamayan ekip devreye 2 1 lik skorla mağlup olarak girdi. 2. yarıda beraberliği bulma adına takım halinde yüklenen ekip savunmada boşluklar vermeye başladı ve bunu iyi değerlendiren Cska Filistin takımı maça son bölümlerde kopardı ve sahadan 5 1 lik skorla galip ayrılıp adlarını finale yazdırdılar.
Kuva-yi Milliye takımı özellikle orta alanda iyi mücadele etse de skoru bulmasına rağmen farkı açamaması en büyük eksikliği oldu ve pozisyon bulmakta zorlandılar diyebiliriz. Mustafa’nın oyuna sonradan girmesiyle biraz hareketlenseler de bu oyuncunun ilk 7de sahada olmaması en büyük handikaptı, keza bu oyuncu takımı ateşleyen en büyük faktördü diyebiliriz. Volkan hücum hattında istekli oynasa da rakip savunmayı geçmekte zorlanırken şutları kaleyi bulmadı, çünkü savunma kaleye set çekti ve bir çok şutun kaleye gitmeden müdahalede bulundu. 2. yarıda disiplinden kopup savunmada boşluk vermeleri adeta intihar olurken yedikleri gollerle oyundan düştüler ve sahadan 5 1 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Cska Filistin takımı ise oyun olarak iyi başlasalar da istedikleri pozisyonları bulmakta zorlandılar. Oyuna sonradan ağırlığını koyan Gökhan, Berkay’la birlikte büyük bir uyum içerisinde oynarken rakip savunmayı oldukça yordular. Ataklara Sami ile geriden sürekli destek veren ekip ileride çabuk çoğalırken 2. yarıda savunmanın arkasına iyi toplar atıp net pozisyonlarla farkı açmasını bildiler. Gökhan la Berkay’ın uyumu gecenin fark yaratan unsuru olurken Berkay attığı 3 golle geceye damgasını vurdu. Eşref savunmadaki performansıyla gecenin bir diğer adamı olurken Volkan’a göz açtırmadı.Ali kurtarışlarıyla güven verirken Hasan da savunmada yine çok iyi savaştı.
Maçın Adamı: Berkay
Maçın Gümüş Adamı: Gökhan
Maçın Kalecisi: Ali
Maçın Defansı: Eşref
Maçın Ortasahası: Gökhan
Maçın Forveti: Berkay
Maçın Golü: Berkay
Maçın Centilmeni: Gökhan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.