Cska Filistin Final Four’da!

Play Off 3. Tur maçında Cska Filistin ile Özkaradeniz takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan Cska Filistin takımı oldu ve güçlü rakibini 5 3 lük skorla geçerek adını Final Four a yazdırdı.

Cska Filistin maça kontrollü bir oyunla başlarken rakip kaleye iyi gitmelerine karşın buldukları pozisyonları değerlendirmekte zorlandılar. Devreye 2 2 lik skorla giren ekip 2. yarıda gol için yüklenseler de güç olarak maçın sonlarına doğru iyice tükendiler ve skor üretmekte oldukça zorlandılar. Kaptan Ömer’in golüyle son bölümde öne geçen ekip son dakikaları adeta kalesini savunarak geçirirken uzatma dakikalarının sonunda gelen golle sahadan 5 3 lük skorla galip ayrıldı. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip skor üretme konusunda sıkıntı yaşarken bu performansı Final Four öncesi düşündürdü. Okan ve Hüseyin 2 şer golle galibiyette büyük rol oynarken kaleci Arif kurtarışlarıyla takıma güven verdi, Reşat da savunmanın ortasında iyi bir maç çıkarırken Tato gol atamasa da takımın orta alanda en hareketli ismi oldu.

Özkaradeniz takımı eksik oyuncularıyla sahaya çıkarken kondisyon anlamında eksik olan oyuncuları olmasına karşın siyahi oyuncularıyla maça ağırlık koymasını bildiler ve rakip kaleye özellikle ilk yarıda çok gidememelerine karşın devreye 2 2 lik skorla girdiler. 2. yarıda rakip oyundan düştükçe karşı kaleye daha çok giden ekip öyle pozisyonlardan sonuç alamadı ki özellikle son dakikalarda yüzde yüzlük bir çok net pozisyondan sonuç alamayarak Final Four biletini adeta rakibe hediye ettiler. İlk sezonlarında başarılı bir performans sergileyen ekip Play off lara 3. turda veda etse de gelecek adına umut verdiler. Musa attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Şuayip de maçı 1 golle tamamladı.

Maçın Adamı: Okan

Maçın Gümüş Adamı: Tato

Maçın Kalecisi: Arif

Maçın Defansı: Reşat

Maçın Ortasahası: Okan

Maçın Forveti: Tato

Maçın Golü: Okan

Maçın Centilmeni: Şuayip