Cska Filistin 2. Yarıda Güldü!

Gecenin ilk maçında Cska Filistin ile Çepni Sk takımları karşı karşıya gelirken büyük bir çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sona erip maç da bu skorla bitecek gibi görünse de Cska Filistin 2. yarıda buldukları gollerle bu zorlu maçtan 5 1 lik skorla galip ayrılmasını bildi ve hayati önem taşıyan bu maçtan 4 puanla ayrılıp kendini ateş hattının bir adım uzağına atmayı başardı.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı maç boyuncu disiplinli bir oyun sergilerken özellikle savunmada hatasız oynayıp rakibe yok denecek kadar az pozisyon vermeleri galibiyette en büyük etkendi. Çok net pozisyonlardan sonuç alamasalar da savunma disiplinini maç boyunca elden bırakmayan ekip rakibi 2. yarıda eksik yakaladığı bir pozisyonda öne geçti ve bu golden sonra rakibin oyundan düşmesini fırsata çevirdi ve farkı açmasını bildi. Dünyaları kaçırmalarına rağmen buldukları goller galibiyet için yeterli oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Çepni Sk ilk yarıda öyle dirençli bir oyun sergiledi ki rakibe yok denecek kadar az pozisyon verdiler, kendileri ise 1 tane net pozisyonlar bulsalar da 5 6 tane korner kullanarak sürekli gole yaklaştılar fakat skor üretemediler. Orta sahada iyi koşup iyi pas yapmalarına rağmen pozisyona girmekte güçlük çeken ekip 2. yarıda yedikleri kontraatak golünden sonra oyundan düştüler ve goller peş peşe geldi. Şutör oyuncuları Emir’in yokluğunda rakip kaleye yeteri kadar şut çekmeyen eki Mehmetcan’ın da ileri yeteri kadar çıkmamasıyla şut konusunda istedikleri sayıya çıkamadılar ve bence mağlubiyetin en büyük sebebi yeteri kadar şut çekmemeleriydi ki ilk yarıda belki 1 gol bulabilseler şuan farklı şeylerden konuşuyor olabilirdik. Leroy’un 2. yarıda kramp girme sebebiyle saha kenarında 3 4 dakika dinlenmesi maçın kırılma anıydı ve 1 kişi eksik kaldıkları bu süreçte kalelerinde 2 gol gördüler, bu da mağlubiyetin etkenlerindendi diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
İsmail net pozisyonlardan sonuç alamasa da attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynadı, Tarık ilk yarıyı orta alanda vasat bir performansla geçirse de ne kadar iyi bir sol bek olduğunu 2. yarı gösterdi ve 2. yarıda sol beke geçmesine rağmen 2 golle skora ciddi katkı sağladı, Emre orta alanda oyunu iyi kurarken Hakan savunmanın ortasında olağanüstü bir performans sergiledi ve maçın en kritik oyuncularındandı.
Maçın Adamı: İsmail
Maçın Gümüş Adamı: Hakan
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Leroy