Çernobil Tecrübesi İle Sonuca Gitti!

Günün son maçında Çernobil ile Tayfa takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça çok istekli başlarken ilk yarı karşılıklı goller olsa da ilk yarıyı Çernobil takımı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Tayfa takımı farkı azaltmayı başarsa da Çernobil takımı skoru korumayı başardı ve maçı 6-4 Çernobil takımı kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça istekli başlayan ekip ilk yarı zaman zaman zorlansa da tecrübesi ile ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı, 2.yarı rakibine beraberlik şansı tanımayarak maçı kazanmayı başaran ekipte, kalede görev alan Ömer bir kaç maç sonra tekrar sahalara dönüş yaparken kaledeki kurtarışları ile takımını skorda önde tutmayı başardı. Savunmada çok uyumlu olan ekipte Volkan bugün kendisini dış dünyadan soyutlarken taktığı kulaklık onu ve takım arkadaşlarını zaman zaman zor durumda bıraktı. İleride oldukça efektif olan ekipte Servet attığı mükemmel gol ile gözlerimizin pasını alırken Hasan ise bugün performansı ile takımının dinamosuydu, sahada basmadık yer bırakmayan Hasan takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oldukça efektif bir maç çıkaran Hasan soğukkanlılığı ile fark yaratırken oyun görüşü ile takımını rahatlatan isimdi. Naim ise bugün beklenen performansı gösteremezken Mustafa ise bitiriciliğiyle maçı koparan isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü eline alan ekip maçı zor da olsa kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı, fakat ilk yarıyı geride tamamlamaktan kurtulamayan ekip 2.yarı rakibini yakalayabilecekleri pozisyonları yakalasa da bu pozisyonları değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Yücel kalesinde bir çok kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Şerif takımının en olgun ve tecrübelisi olarak takımının savunmasını toparlamaya çalışan isimdi. Fakat çoğu pozisyonda yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Ersel ile Ahmet 2’şer gol ile takımlarını ayakta tutmaya çalışırken Ersel takımının ataklarını şekillendiren isimdi fakat bir çok top kaybı yaptı. Top kayıpları ile takımı atağa çıkarken Kontra atak yemesine neden olan Ersel bu hatalarını 2 gol ile telafi etmeye çalıştı. Ahmet ise hava toplarındaki hakimiyet ile dikkat çekerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Maçın genelinde rakibi skor anlamında hep kovalayan ekip bir türlü rakibini yakalayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Hasan
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Servet
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Arif
Maçın Orta sahası:Hasan
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Ahmet