Çernobil Ömer’i Geçemedi!

Günün 2.maçında Çernobil ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya geldi. ilk yarı 2 takımda kontrollü bir oyun ortaya koyarken savunma ağırlıklı bir görüntü çizerken 16.dakikada Yusuf ile öne geçen Yeşil Bursa takımı olurken ilk yarının son dakikalarında Çernobil takımı beraberliği yakalamak için baskı kurmaya çalıştığı dakikalarda savunmasını boşlayınca Ufuk ile farkı 2’ye çıkaran Yeşil Bursa takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamlarken 2.yarı baskısını arttıran ekip Çernobil takımı oldu. Yeşil Bursa takımı savunmasında zamana yönelik oynamaya çalıştı. Aradıkları golü 42.dakikada bulan Çernobil takımı maçın son anlarında beraberlik için bastırdığı anlarda kontra atak ile golü bulan Yeşil Bursa takımı farkı tekrar 2’ye çıkararak rahatladı. Maçın son atağında rövaşata ile çok şık bir gol atan Mustafa farkı 1’e indirse de maçı 3-2 kazanan ekip Yeşil Bursa takımıydı.
Kazanma Faktörleri
Maça çok kontrollü başlayan Yeşil Bursa takımının oyuncuları atağa çıktıktan sonra hemen geriye dönerek savunmada açıklar vermemeye çalıştı. Kontra ataklar ile goller arayan ekip aradıkları golü Yusuf ile 16.dakikada buldu. İlk yarının son anlarında rakibin baskı kurduğu dakikalarda kontra atak ile bir gol daha bulan ekip ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı zamana yönelik oynayan ekip 42.dakikada golü kalelerinde görünce biraz panik yapsalar da skoru korumayı başardılar ver karşı takımın risk aldığı dakikalarda 1 gol daha bularak farkı açtılar son dakikada bir gol yeseler de maçı 3-2 kazanan ekipte kalede. Ömer görev aldı, güzel kurtarışlara imza atan Ömer topu oyuna sokarken de tercihleri ile takımının ataklarını hızlandırdı. Savunması çok iyi olan Yeşil Bursa takımında Şaban takımın en güvendiği isimlerden biri olduğunu gösterdi. Savunmada pozisyon bilgisi ile takımını rahatlatan Şaban güzel bir maç çıkarırken ileride istediklerini sahaya yansıtan Yeşil Bursa takımında Yusuf takımın dinamosuydu. hem savunmada hemde hücumda mekik dokuyan Yusuf kondisyonu ile dikkat çekerken Forvette görev alan Ufuk bugün 1 golde kalmış olsa da rakip savunmaya yaptığı baskı ile rakibin geride oyun kurmasını engelledi. Güzel bir oyun ile sonuca giden Yeşil Bursa takımı art arda 2.galibiyetini alarak seri galibiyetlere devam edeceklerini belirtti.
Kaybetme Faktörleri
Maça rakibine göte daha hücum ağırlıklı çıkan Çernobil takımı takip savunmayı bir türlü açmayı başaramadı. 16.dakikada geriye düşen ekip ilk yarının kalan dakikalarında beraberliği yakalamak için bastırsa da etkisiz ataklar ile golü bulamadılar, ilk yarının son dakikalarında baskıyı iyice arttıran ekip beklenmedik bir gol yiyerek ilk yarıyı 2-0 geride tamamladılar 2.yarı rakibin oyunu yavaşlatmasına engel olamayan Çernobil takımı 42.dakikada golü bularak maça tekrar olurken son dakikalarda beraberlik için bastırırken kalelerinde bir gol daha görünce maç koptu, son dakikada Mustafa’nın şık golü ile 3-2 yenilen ekip ite kalede Servet görev aldı. Bugün fazla mesai yapan Servet kalesinde çok fazla tehlikeli pozisyon gördü. Savunması iyi olan ekibin savunmasının tek dezavantajları biraz ağır hareket etmeleriydi, rakip oyuncuların hızlarına yetişemeden ekipte Ömer savunmada en çok savaşan isimdi. Maç boyunca savunmadan arkadaşlarını yönlendiren Ömer rakibin çoğu pozisyonunu da kesti. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Orta sahada görev alan Naim ve İlhan 2’lisi fazla efektif olamasalar da forvet görev alan Mustafa takımın yıldızıydı. Maç boyunca golü arayan Mustafa golü geç bulsa da takımını umutlandırdı. Attığı 2.golde çok klas bir gole imza atan Mustafa yenilgiye engel olamadı.
Maçın Adamı:Yusuf
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi.:Ömer
Maçın Defansı:Şaban
Maçın Ortasahası:Yusuf
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Servet