Çernobil Kaçtı, Palermo Yakaladı!

Günün 2.maçında Çernobil ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça Çernobil takımı goller ile başlarken 5.dakikada skor 2-0 oldu. Palermo takımı farkı 1’e indirmeyi başarsa da ilk yarı 3-1 skor İle Çernobil takımının üstünlüğüyle geçildi. 2.yarının başlarında Çernobil takımı farkı 3’e çıkarırken ilerleyen dakikalarda rehavete kapılınca Palermo takımı baskısını arttırarak beraberliği sağladı. Maçın son anlarında Çernobil takımı bir kez daha öne geçse de skoru korumayı başaramayınca Palermo takımı son dakikada beraberliği sağladı ve maç 5-5 eşitlik ile sonuçlandı.

Çernobil
Maça çok iyi bir performans İle başlayan Çernobil takımı daha 5.dakikada 2 fark İle öne geçerken ilerleyen dakikalarda fark 1’e inse de ilk yarıyı 2 fark İle önde tamamlamayı başardı. 2.yarı farkı açmaya devam eden ekip rehavete kapılınca maçtan beraberlik ile ayrıldılar. Kalede görev alan Servet ilk yarı kalesinde devleşirken maçın sonlarına doğru takım arkadaşlarının dağılması İle kalesinde bir çok gol pozisyonu gördü ve bu pozisyonlarda yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada genel olarak düzenli oynayan ekip maçın son anlarında çok dağıldılar. Savunmada görev alan Volkan hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken savunmasını maç boyunca terk etmedi. İleride Arif oldukça efektif bir oyun sergilerken Yiğit ise genel olarak iyi bir performans sergilese de takımı hücuma çıkarken yaptığı top kayıpları İle takımını zor durumda bıraktı. İleri uçta Naim çok hareketliyken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Son dakikalarda attığı gol ile takımını galibiyete yaklaştırsa da performansı galibiyet için yeterli olmadı. Maçta bir ara farkı 3’e çıkarmayı başaran Çernobil takımı skoru bir türlü koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Palermo

Maça ısınamadan kalesinde goller gören ekip ilk yarıyı 2 fark İle geride tamamlarken 2.yarı farkı azaltmak için baskılı başlasa da kalesinde golü görerek 3 fark İle geriye düştü. Fakat oyun disiplininden kopmayan ekip maçın son dakikalarında art arda bulduğu goller ile beraberliği yakaladı. Son dakikalarda bir kez daha geriye düşse de maçın  uzatma dakikalarında bulduğu gol İle beraberliği kurtaran ekipte kalede görev alan Eren kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atarken yediği gollerde savunmasının hataları çok büyüktü. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Kudret savunmasını maç boyunca terk etmezken kritik müdahalelerde bulundu. Maçın yıldızı olan Kadir ise savunmada görev almasına rağmen son dakikalarda ileriye çıkarak hücumlara destek verirken attığı son dakika golü ile maçın  berabere bitmesini sağladı. İleride yetenekli ayaklara sahip olan ekipte Hüseyin sahada basmadık yer bırakmazken takımın dinamosuydu. Forvette görev alan Adem ise tekniği ve hızı İle fark yaratırken bitiriciliğiyle takımını maçın içine sokmayı başardı. Maçın genelinde bal yapmayan arı gibi olan ekip Maçın son anlarında açıldı ve beraberliği kurtardı.

Maçın Adamı:Kadir
Maçın Gümüş Adamı:Naim
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Kadir
Maçın Orta sahası:Naim
Maçın Forveti:Adem
Maçın Centilmeni:Hüseyin