Çekiçspor Gümbür Gümbür!

Gecenin 2. maçında Çekiçspor ile Sadıçlar Fc takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Çekiçspor maçı ilk yarıdan kopardı ve rahat bir oyunla sahadan 13 6 lık skorla galip ayrıldı ve yükselişlerini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Çekiçspor özellikle hücum hattındaki etkili oyunuyla rakip kaleyi gol yağmuruna tutarken başından sonuna hem oyun hem skor olarak üstün götürdüğü maçı kazanmakta zorlanmadı. Savunmadan da sürekli hücum hattına destek veren ekip kalabalık ataklar yaparken hücum ayaklarının skor üretmekte yüksek istatistikle oynamasıyla farkı rahat açtı, son bölümlerde vites düşürseler de istedikleri 4 puanı farklı bir skorla aldı. Savunmaya bu akşam çok da iş düşmezken İsmail gollerine bu maçta da devam etti ve 5 gol ile geceye damgasını vurdu. Orta alanda İlyas Numan ikilisi büyük uyum içinde takımı 3. bölgeye çok iyi taşırken İlyas 3, Numan 2 golle skora ciddi katkı sağladılar, hücuma sürekli destek veren Tugay da 3 gol ile görevini fazlasıyla yerine getirdi.
Kaybetme Faktörleri:
Sadıçlar takımı maça istediği gibi başlayamazken ilk yarıda yedikleri gollerle maça havlu atsalar da 2. yarıya skora bakmadan daha istekli başladılar ve farkı da nispeten kapatıp goller bularak oyundan keyif almaya çalışsalar da sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Bugün alınan mağlubiyette en büyü pay kendilerinde değildi, rakibe güçleri yetmedi. Rakip takım daha oturmuş, daha organize olup iyi atak yapan bir takımdı ve bundan dolayı rakibin etkili hücum gücüne dur diyemediler. Tabi sezona iyi başlayıp kısa sürede ciddi anlamda puan toplayan ekip bu maçtan dersler çıkarıp play off lara ona göre hazırlanacaktırlar diye düşünüyorum. Sabit bir forvetleri olmaması rakibi ileride karşılamamaları rakip savunmanın rahat oynayıp kalabalık hücum yapmalarına sebep olurken kalede de yeteri kadar iyi değillerdi, birçok pozisyonu kalelerinde gol olarak gördüler. Ramazan yine takımın en etkili isimlerinden olurken maçı 2 golle tamamladı, yine Emre de 2 golle takımın en skorer ismiydi.
Maçın Adamı: İsmail
Maçın Gümüş Adamı: İlyas
Maçın Kalecisi: Hakan
Maçın Defansı: Tugay
Maçın Ortasahası: İlyas
Maçın Forveti: İsmail
Maçın Golü: Selim
Maçın Centilmeni: Ramazan