Bursalona Umutlarını Son Haftaya Bıraktı!

Gecenin son maçında Bursalona ile Kocakoruspor takımları rövanşta karşı karşıya gelirken ilk maçın aksine Bursalona çok da zorlanmadan sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp play off umutlarını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Maça iyi başlayan ekip rakibe göre lig tecrübesini iyi kullanırken istekli oyunuyla devreyi 3 2 önde tamamladı. 2. yarıda rakibin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ekip son bölümlerde buldukları gollerle farkı açtılar ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp play off umudunu son haftaya taşıdılar. Savunmada dirençli bir görüntü sergileyen ekip rakibe çok da pozisyon vermezken ileri uçta Ömer ve Ayhan ‘ın golleri galibiyeti getirdi. Kaptan Ayhan attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olurken gol krallığı yarısında da 1 basamak daha yükseldi ve gol sayısını 36 ya çıkardı. Ömer 2 golüyle takımın diğer skorer ismi olurken Ramazan savunmanın en iyisiydi rakibe hava toplarında göz açtırmadı.
Kaybetme Faktörleri;
Kocakoruspor maça aslında iyi başlasa da hücum hattında çok etkili olamayınca skor üretmekte zorlandılar. Devreye 3 2 geride giren ekip 2. yarıda oyundan düşünce kalelerinde goller gördüler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Sahaya genç bir kadroyla çıkmaları gelecek adına umut verse de bu maçta rakibe diş geçiremediler, rakip kaleciyi geçmekte zorlandılar. Hücum hattında istekli oyun yeterli olmazken ileri uçta bitirici bir oyuncuya ihtiyaçları var diye düşünüyorum. Hasan orta alanda gayretli olsa da çok yanlız kaldı, Özkan takımıyla çıktığı ilk maçta istekli bir oyun sergilerken son vuruşlarda çok şanssızdı, Hakan ise savunmada maç boyunca iyi mücadele etti.
Maçın Adamı: Ayhan
Maçın Gümüş Adamı: Ömer
Maçın Kalecisi : Bayram
Maçın Defansı : Ramazan
Maçın Ortasahası: Ömer
Maçın Forveti: Ayhan
Maçın Golü: Ayhan
Maçın Centilmeni : Hasan