Bursalona Son Dakikada Yıkıldı!

Günün tek maçında Bağlarbaşı takımı ile Burselona takımları karşı karşıya geldi. Bu sezon ligin en çekişmeli geçen maçı olan maçta ilk yatı 2-2 eşitlik ile geçilirken 2.yarı Barselona takımı maçın bitimine 3 dakika varken 5-3 öndeydi. Fakat son anlarda baskısını arttıran Bağlarbaşı takımı eşitliği sağladı ve maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı.
Bağlarbaşı Fc
Maça rakiplerini küçümseyerek başlayan ekip beklenmedik bir şekilde kalelerinde golü görse de 21.dakikada 2-1 öne geçmeyi başardı. Tekrar rehavete kapılan ekip ilk yarıda 1 gol daha yiyerek ilk yarıyı eşitlik ile bitirdi. 2.yarı iyice oyundan düşen ekip 40.dakikada 5-2 gerideydi. Son 10 dakikada kendilerine gelen ekip son dakika golü ile beraberliği yakalamayı başardı. Kalede görev alan Harun kalede bekleneni veremese de son 10 dakika kaleden çıkarak oyunda takımının maça tutunmasını sağladı. Savunma da daha önce ki maçlarına göre çok fazla açıklar veren ekipte Enes maça bir türlü ısınamayınca savunma da çok fazla hata yaptı. İleride istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan ekipte ileride en fazla dikkat çeken isim Furkan Y. olsa da Furkan bu maç bal yapmayan arı gibiydi, ama son dakika da attığı gol ile takımının yenilgisini engelleyen isimdi. Davut maçının kırılma anının sahibiydi, 41.dakika da farkı 2’ye düşüren Davut takımının umutlarının tükendiği dakikalarda attığı gol ile takımının tekrar maça tutunmasını sağladı. Bugün ilk dakikadan itibaren disiplinli oyunlarına sadık kalabilselerdi farklı bir galibiyet alabilecek takım rakiplerini küçümsemelerinden dolayı beklenmedik bir beraberlik aldılar.
Burselona
Maça çok hızlı bir giriş yapan ekip öne geçmeyi başarsalar da skoru tutamayarak geriye düştüler, fakat tekrar öne geçmeyi başaran ekip 40.dakikada farkı 3’e çıkarmayı başardı. Bu dakikadan sonra skora güvenen ekip geriye yaslanınca rakibin baskısına dayanamayarak art arda goller yiyerek sahadan beraberlik ile ayrılmaktan kurtulamadılar. Kalede görev alan Bayram iyi bir maç çıkarsa da savunmasının hataları yüzünden gol yemekten kurtulamadı. Savunma kurgusu fena olmayan ekipte savunmada en çok dikkat çeken Dalyandı, fiziği ile dikkat çeken Dalyan maç boyunca savunmadan ayrılmayarak takımının savunmasını toparlarken ileride ki oyuncularını yönlendirmeye çalışarak oyunu rahatlattı. İleride istedikleri oyunu oynayan ekip çok güzel pozisyonlar yakaladı. İleride en çok dikkat çeken Ayhan olurken Ayhan attığı 3 gol ile takımını öne geçirip farka gitmesini sağlarken oyun görüşü ile parmak ısırttı. İleri uçta görev alan bir diğer isim Ömer ise ilk dakikalarda takımını öne geçirdikten sonra sahada yokları oynadı. Galibiyete çok yakın olan ekip farktan dolayı geriye yaslanınca kolay bir galibiyet alabilecekleri maçtan beraberlik ile ayrılmaktan kurtulamadı.
Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adamı:Davut
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Defansı:Dalyan
Maçın Ortasahası:Davut
Maçın Forveti: Ayhan
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Centilmeni:Harun