Bursaleno Seri Peşinde

Günün son maçındaki Bursaleno takımı ile Atlas Fc takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte etkili başlarken Bursaleno takımı Saadettin ile açılışı erken yaparken ilk yarı Atlas Fc takımı ataklardan eli boş dönünce Bursaleno takımı ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarı 2 ekipte savunmada çok fazla açıklar verirken karşılıklı goller bulan 2 ekipte gol yollarında sıkıntı yaşamadı, ama Bursaleno takımı daha fazla gol atan taraftı ve maçı 10-5 kazanan taraf Bursaleno takımı oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip savunmayı elden bırakmadan kontrollü bir şekilde gol ararken ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı kalesinde goller görse de gol bulma konusunda sıkıntı yaşamayan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Bayram ilk yarı kalesini gole kapatmayı başarırken 2.yarı savunmasının oyundan düşmesi nedeniyle yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Barış maç boyunca savunmasını terk etmezken savunmayı toparlayan isimdi. İleride dengeli olan ekipte 3 oyuncu 3’er gol bulmayı başardı. Maçın kilidini erken açan Saadettin attığı goller ile maçın fişini erken çekerken bitiriciliği ile göz doldurdu. 2.yarı bulduğu goller ile farkı açan Ömer ise fırsatçılığını konuştururken kaptan Ayhan ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Ayhan maç boyunca takım arkadaşlarını besledi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip zaman zaman zorlansa da maçı net bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça atak başlayan ekip kalesinde şok bir gol ile geriye düşerken ilk yarı bir türlü aradığı golü bulamadı. 2.yarı zaman zaman rakibi zorlasa da savunmada çok fazla açık veren Atlas Fc takımı maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan İsmail çok fazla hatalı çıkış yaparken çok basit goller yedi. Savunmada oyundan düşen ekipte Yusuf savunmada ayağında topu çok fazla tutarken pas hataları ile takımını zor durumda bıraktı. İleride ilk yarı zorlanan ekip 2.yarı açılırken Ramazan takımının ataklarını şekillendirirken çok fazla pas hatası yaptı. Takımının en skorer ismi olan Naim ise attığı goller ile takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Ayhan
Maçın Gümüş Adamı:Saadettin
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Savunması:Barış
Maçın Orta sahası:Saadettin
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Centilmeni:Naim