Bu Yeninesil Rakip Tanımaz…

Bu akşamki maçta Bagerspor ve Yeninesil takımları karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan iki ekipte güzel pozisyonlar buldu. Daha maçın ilk dakikalarında Fuatın ayağında gelen gol ile Yeninesil takımı 1-0 öne geçti. Bagerspor üst üste geliştirdiği 2 atakta da topu golle buluşturarak bir skoru kendi lehlerine çevirmesini bildiler. Karşılıklı pozisyonlarla devam eden maçta ilk yarını son dakikalarında gelişen Yeninesil atağı da top filelerle buluştu ve devre 2-2 lik eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya hızlı başlıyan ekip yeninesildi ardı ardına geliştirdikleri ataklarla gol aradılar bazı net pozisyonlarda Bagerspor kaleci Emrenin kurtarışları alkışı hak etti. Ama kaleci Emre gelen şutlara fazla direnemeyince üst üste atılan Yeninesil gollerine engel olamadı. Bagerspor ise maçta geriye düştükten sonra forvetsiz bir oyunla rakibine ikinci yarıda 2 gol atabildi ve sahada 7-4 lük mağlubiyetle ayrıldı.
Yeninesil takımında kalede Emre vardı rakip ender gelişen ataklarında iyi kurtarışlar yapan emre takımını ayakta tuttu.
Defas bloğunda ise Sedat, Şevki ve Volkan vardı Sedatın defanstaki bitmeyen azmi ve mücadelesi rakip takımı caydırmaya yetti sağ ve sol bekte görev yapan şevki ve Volkan sürekli ataklara destek vererek takımlarına katkı sagladılar. Orta alanda ise 2 usta ayak Eşref ve Zafer vardı ikisi de kaleyi gördüğü anda çok rahat topu aglarla buluşturacak yetenekte oyuncular nitekim bugunde öyle oldu 2 side 1 er golle takımlarına katkı sağladı özellikle Zaferi rabona vuruşuyla attığı jenerik gol görülmeye değerdi. Forvette ise Fuat vardı sürekli golü düşünen ve takım arkadaşlarının ona gol pozisyonu hazırlamaları tecrübeli forvetin işini daha da kolaylaştırdı ve geceyi 4 golle tamamladı.
Bager sporda bu akşam kalede Emre görev aldı genç kaleci bugün 7 gol yemesini bir kenara bırakırsak yaptığı net kurtarışlar gerçekten de geride takımına güven veriyordu. Defansta ise Ali bugun maçı sakat bir şekilde sürdürmesine rağmen tam anlamıyla istediklerini yapamasa da iyi bir performans sergiledi Davut ise stoperde başladığı maçta rakibe çok iyi bir kapı olurken 2. yarıda yerini kaybetmesi savunma anlamında takımı olumsuz etkiledi. Erkam bu akşam görev alanını kaybetmeyerek elinden gelen mücadele verdi. Orta alanda Okan ve Önder vardı Önder bileklerine mükemmel bir şekilde hakim olan oyuncu bugün jest çalımlara ve güzel de bir gole imzasını attı. Okan ise takımının kazanması için elinden geleni yapsa da yeterli olmadı. Ogün forvette bugün maça golle başladı maçın devamında istekli bir oyun sergileyen oyuncu skora katkı sağlayamayınca takımını mağlubiyetten kurtaramadı.
Maçın Adamı : Zafer 
Maçın Gümüş Adamı : Fuat
Maçın kalecisi : Emre
Maçın defansı : Sedat
Maçın ortasahası : Zafer
Maçın forveti : Fuat
Maçın Centilmeni : Ogün

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.