Brothers’dan Balat Takımına Farklı Tarife!

Günün 2.maçında Balat Tr ile Brothers takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken dakikalar ilerledikçe Brothers takımı maça ağırlığını koydu ve art arda goller ile öne geçti. İlk yarıyı Brothers takımı 4-0 önde tamamlarken 2.yarı Balat takımı farkı azaltmaya çalışsa da Brothers takımı farkı açmaya devam etti. Farktan dolayı maçın tansiyonu yükselirken 2 takımda sahadan ayrıldı ve maç 6-0 Brothers takımının üstünlüğü ile tamamlandı

Kazanma Faktörleri
Maça etkili başlayan Brothers takımı oyunun kontrolünü maç boyunca elinde tutarken ilk golü 11.dakikada buldu sonrasında oyuna iyice ağırlığını koyan genç ekip art arda goller ile farkı açarken maçın fişini ilk yarıdan çekmeyi başardı. 2.yarının başında da goller bulan Brothers takımı maçı farklı bir skor ile kazanırken kalede görev alan Ömer çok iyi bir maç çıkardı. Kalesini gole kapatmayı başaran Ömer rakibin nadir gelişen ataklarını kurtararak rakibin oyundan düşmesini sağladı. Savunmada rakibe nefes aldırmayan Brothers takımında Eto savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada çakılı oynayan Eto rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. Hücum bölgesinde topu çok iyi çeviren ekipte Eren ve Ekicinin uyumları çok iyiydi. Eren hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf ederken Ekici ise takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve oyun görüşü ile fark yarattı. Forvette görev alan Enes ise bitiriciliği ile farkı açarken maçın tansiyonunu düşürmeye çalışan isimlerin başındaydı. Çizgisini maçın başından itibaren hiç bozmayan Enes tekniği ile göz doldurdu. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan genç ekip maçı farklı bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça atak başlayan Balat Tr takımı kalesinde golleri gördükten sonra çok agresif bir oyun sergiledi ilk yarıyı 4-0 geride tamamlayan ekip 2.yarı golleri yemeye devam edince sinirleri gerildi ve maç yarıda kaldı kalede görev alan Onur kalede bir varlık gösteremezken çoğu pozisyonda yanlış pozisyon aldı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Ertuğrul tatlı sert oyunu ile rakibini yıldırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Hücum bölgesinde çok etkisiz kalan ekipte Ayhan takımının ataklarını şekillendirirken elinden geleni yapsa da çok fazla top kaybı yaptı. Forvette görev alan Doğan ise istediği toplar ile buluşamayınca etkisiz kaldı. Maça oldukça iyi başlayan ekip kalesinde goller görünce sert oynamaya başladı. Gol yollarında da istediği sonuçları bulamayan ekip rakibe ve hakeme karşı tavırları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Eren
Maçın Golü:Ekici
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Eto
Maçın Orta sahası:Eren
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Enes