Brother’s Durdurulamıyor

Günün ilk maçında Brother’s ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken 2 takımda maça temkinli başladı. Savunmada açıklar vermemeye çalışan 2 takımda kontrollü ataklar İle gol ararken ilk yarı sahada tek gol vardı, bu golü de Alkolik Bilbao takımından Doğan kaydetti ve ilk yarıyı Alkolik Bilbao takımı 1 fark İle önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya Alkolik Bilbao takımı skora yönelik bir oyun sahaya yansıtmaya çalışırken Brother’s ise 2.yarının başında Muaz ile bulduğu gol İle skoru eşitlemeyi başardı. İlerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Brother’s takımı Ekici’nin bulduğu gol İle öne geçti. Alkolik Bilbao takımı ise 2.yarı etkili ataklar geliştiremeyince golü bulamadı ve maçı zor da olsa 2-1 Brother’s takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli başlayan Brother’s takımı ilk yarı ileride fazla etkili olamazken ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarıya gol İle başlayan ekip beraberlikten sonra daha etkili bir oyun sahaya yansıttı ve maçı 1 fark İle kazanmayı başardı. Kalede görev alan Emrah kurtarışları İle yıldızlaşırken refleksleri ve bire birdeki kurtarışları ile takımını ipten aldı. Savunmada çok uyumlu olan Brother’s takımında Ertuğrul savunmada çakılı oynayan isimdi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Ertuğrul neredeyse rakibin her atağına ayağını koydu. İleride ilk yarı zorlanan ekip 2.yarı kilidi açmayı başarırken Ekici takımının maestrosu gibiydi. Oyunu şekillendiren Ekici hem savunmada hemde hücumda basmadık yer bırakmayarak sahanın en çok efor sarf eden isimlerinden biri oldu. Maçın son anlarına doğru bulduğu gol İle takımını öne geçiren Ekici maçın yıldızıydı. Muaz ise farklı oyun stili ile fark yaratırken hızı İle dikkat çekti. Savunmada kritik müdahelelerde bulunan Muaz ileride de etkili oyunu ile takımının ilk golünü atan isim oldu. Serdar ise ileride takımının en efektif isimlerinden biri olurken tekniği ile göz doldurdu. İlk yarıyı geride tamamlamasına rağmen oyun disiplininden kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı ve galibiyet serisini sürdürdü.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi gibi temkinli başlayan Alkolik Bilbao ilk yarı savunmada muazzam bir maç çıkarırken bulduğu gol İle ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya şok bir gol yiyerek başlayan ekip ileride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayınca maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev yapan Mert ilk yarı kalesini gole kapatmayı başarırken klas kurtarışlara imza atsa da 2.yarı savunmanın biraz açıklar vermesi ile yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada ilk yarı etten bir duvar ören ekipte Musa savunmanın bel kemiğiydi, rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran Musa müdaheleleri ile takımını ayakta tutan isimdi. İleride fazla efektif olamayan ekipte Muhammed tekniği ve hızı İle fark yaratırken takımının ataklarını şekillendiren isimdi ve maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirdi. Takımının tek golüne imza atan Doğan ise maçın kilidini açarken attığı golde bitiriciliği ile göz doldururken 2.yarı istediği toplar İle buluşamadı. İlk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarının başında yediği gol İle oyundan düşen ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Ekici
Maçın Gümüş Adamı:Muaz
Maçın Golü:Doğan
Maçın Kalecisi:Emrah
Maçın Savunması:Ertuğrul
Maçın Orta sahası:Ekici
Maçın Forveti:Doğan
Maçın Centilmeni:Muhammed