Bremenler Farklı Başladı!

Günün 2. maçında Bremenler ile Hungamekspor takımları karşı karşıya gelirken Hungamespor takımı maça hızlı başlasa da devamını getiremedi ve Bremenler takımı sahadan 15 8 lik skorla galip ayrılıp pandemi sonrası lige galibiyetle döndü.
Bremenler takımı etkili isimlerden oluşan kadrosuyla maça iyi başlarken başlarda kalelerinde goller görseler de oyunu lehine çevirmesini bildi ve rakibini gole boğarak sahadan farklı skorla galip ayrıldı. Fizik ve kondisyon anlamında verilen uzun araya rağmen eksik görünmeyen ekip maç boyunca istekli bir oyun sergilediler ve rahat bir galibiyet aldılar diyebiliriz. 7 farklı oyuncunun skor ürettiği maçta Bünyamin 4 golle yıldızlaşırken Cevat ve Sinan da maçı 3 er golle tamamladılar.
Hungamekspor takımı maça çok iyi başlamasına ve erken goller bulmasına karşın kondisyon anlamında rakiplerine yetemediler ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Rakibin formda görüntüsü ve ligde üt sıralarda olması da mağlubiyette etken olmasına karşın kendi kondisyonlarının da eksik olması rakibe karşı ilerleyen dakikalarda direnç gösterememelerine sebep oldu. İlk 15 dakikada skor avantajını ellerinde bulundurmalarına karşın peş peşe yenilen gollerle oyundan düşen ekip rakibe karşı koyamadı. Mustafa 3 golüne rağmen net pozisyonları değerlendiremezken şanssız bir maç geçirdi, Emrah maçı 3 golle tamamlarken Reis savunmada takımın en dirençli oyuncularından oldu.
Maçın Adamı: Bünyamin
Maçın Gümüş Adamı: Sinan
Maçın Kalecisi: İsmail
Maçın Defansı: Cevat
Maçın Ortasahası: Bünyamin
Maçın Forveti: Sinan
Maçın Golü: Bünyamin
Maçın Centilmeni: Emrah