Bol Kırmızı Kartlı Maçı Bad Boys Kazandı!

Günün ilk maçında Bad Boys ile Palermo takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda çok istekli başlarken Bad Boys takımı öne geçmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda savunmalarda sürtüşmeler oldu ve maçın tansiyonu yükseldi. Palermo takımından Yusuf 20.dakikada kırmızı kart görerek takımını eksik bırakırken Bad Boys takımı bunu çok iyi değerlendirerek farkı 2’ye çıkarmayı başarsa da ilk yarının son anlarında Palermo golü buldu fakat Bad Boys hemen karşılık verdi ve ilk yarı 3-1 Bad Boys takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarıya Palermo takımı eksik olsa da baskılı başladı ve beraberliği sağladı. 2.yarı Bad Boys takımından Tufan’da kırmızı kart görünce 2 ekipte sahada eşitlenirken, Palermo takımı eksik oynarken bulduğu golleri eşitken bulamadı ve Bad Boys takımı öne geçerek farkı açtı. Maçın son anlarında Bad Boys takımı rehavete kapılınca Palermo takımı farkı 1’e indirdi. Maçın son dakikasında Palermo takımı penaltı kazanırken bu penaltıyı Sercan kurtarmayı başarınca maçı 7-6 Bad Boys takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça temkinli başlayan Bad Boys takımı ilerleyen dakikalarda öne geçerken rakibin kırmızı kart görmesi ile daha rahat bir oyun ortaya koydu ve ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. 2.yarı rakibin eksik olması İle rehavete kapılan Bad Boys takımı eksik kalınca skor eşitlense de çok iyi reaksiyon gösteren ekip maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Sercan muhteşem bir maç çıkardı. Refleksleri ile dikkat çeken Sercan kritik kurtarışları İle takımını önde tutarken son dakikada kurtardığı penaltı İle takımını galibiyete taşımayı başardı. Savunmada zaman zaman dağılan ekipte Yalçın savunmada çakılı kalan isimdi. Arkaya atılan topları adeta süpüren Yalçın takımının savunmasını toplayan isimdi. İleride gol yollarında sıkıntı yaşamayan ekipte Tufan ilk yarı bulduğu 2 gol ile takımını öne geçirirken 2.yarı kırmızı kart yiyerek takımını zor durumda bıraktı. Cüneyt ise maçın kaderini belirleyen isimlerden biriydi. Bitiriciliğiyle fark yaratan Cüneyt 2.yarı attığı goller ile takımına rahat bir nefes aldırmayı sağladı. Gergin geçen maçta zaman zaman zor dakikalar geçirseler de Bad Boys takımı galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli bir başlangıç yapan Palermo takımı geriye düştükten sonra savunma oyuncusunun gerilmesi ile eksik kaldı ve ilk yarıyı 2 fark İle geride tamamladı. 2.yarı çok iyi bir mücadele ortaya koyan ekip beraberliği yakalamayı başarsa da öne geçmeyi başaramayınca oyundan düştüler ve maçı kaybettiler. Kalede görev alan Güray takımını kalesinden maç boyunca yönlendirirken kurtarışlarıyla da yıldızlaştı. Savunmada çok ağresif olan ekipte Yusuf hırsı nedeniyle takımına zarar verirken rakip oyuncuyla girdiği münakaşa nedeniyle takımını eksik bıraktı. Barış ise savunmada adeta savaşırken çok yalnız kalmasına rağmen elinden geleni yaptı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Murat hızı ile fark yaratırken tekniğiyle de rakiplerini çok kolay geçti. Takımının yıldızı olan Furkan ise ince bilek hareketleri ile dikkat çekerken bitiriciliğiyle takımını sırtladı. Attığı 4 gol ile klasını konuşturan Furkan son dakikada penaltıyı gole çeviremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Sercan
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Sercan
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Cüneyt
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Murat