Biri Hobby ‘i Durdursun ….

Hobby FC 8-3 Yıldırım Sk

Maçın adamı:Fırat
Maçın kalecisi:Mehmetcan
Maçım defansı:Nevzat
Maçın ortashası:Emrah
Maçın forveti: Fırat

Maçın skorerleri
Fırat 3 Gol
Nevzat 2 Gol

Maçın başlama düdüğü ile hızlı başlayan Hobby FC henüz 1 dakika olmadan onurun müthiş bilek hareketleri ile rakip savunmasını geçtikten sonra ilk golü ile 1 0 öne geçti
Bu golle hızını alan Hobby durmaya niyeti yoktu 5.nci dakikada Fırat’ın peş peşe bulduğu 2 Gol ile skoru 3 0 a getirdi oyunu ele alan Hobby 20 dakikada Fırat tekrardan sahneye çıkarak skoru 4 0 a getirdi.. ilk yarınım sonuna doğru kalesinde bir Gol bularak ilk yarıya 4-1 galip girdi..
İkinci yarı başladığında roller değişti gibi oldu maça istediği gibi başlayamayınca maçın ilk 3 dakikasında kalesinde 2 Gol birden buldu
Oyun uzun bir süre böyle devam edince oyunu tekrar eline alan Hobby FC Nevzat ın golüyle rahatladı ve oyunu 5-3 e getirdi sonrasında Engin ceza sahası içinde düşürülünce penaltı kazandı ve topun başına Emrah geçti ve golünü attı takımı adına..
Sonrasında rakip savunma disiplini kopunca Nevzat ın 1 golü ve Engin’in 1 golü ile durumu 8 -3 getirdi..
Maç bu skorla bitti ve
Hobby FC uzun zamandır yenilmezlik serisini devam ettiriyor.. Bundan sonraki maçındaki başarılar dileriz..

Yıldırım Sk ise maç düdüğü ile beraber kalesinde golü buldu.Daha ne olduğunu anlamadan peş peşe 2 Gol daha yedi. Takım arasında anlaşmazlıklar çıkınca bunu fırsat bilen karşı takım bir Gol daha attı.
Maçın ilk yarı sonlarına doğru topa sahip olmaya başlayan Yıldırım Sk rakip kaleye gitmeyi sıklaştırıncA bunun meyvesini aldı ve ilk yarı bitmeden bir Gol atmayı başardı..ilk yarıya 4-1 mağlup girdi.
İkinci yarının başlamasıyla galibiyet parolası ile çıkan sil baştan oynayan Yıldırım Sk çok hızlı başlayıp emir hanın arka direkte çok güzel vuruşu ile 2 .golünğ buldular..
Hızını kesmeyen Yıldırım Sk 3.ncü golü bulması uzun sürmedi bu golün adı İsmail’de bu sefer.
Rakip kaleye tam baskı yapan takım ataklardan eli boş dönünce atamayana atarlar tabiri ile kalesinde 1 Gol yedi .
Rakibinin kontra ataklarına engel olamayıp birde penaltı sonucu Gol olunca fark tekrardan 3 e çıktı ve oyundan koptu..
İlerde anlaşmazlıklar sonucu gole gidemeyen Yıldırım Sk maçın son anlarına doğru defans hataları da eklenince 2 Gol birden yiyerek maçtan 8-3 malum ayrıldı..
Yıldırım Sk ya bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz..

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.