Bilalcan; Şimdilik Gidiyoruz, Yakında Döneceğiz!

Gecenin ilk maçında Goriyana ile Jogobonito takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısını 5 2 önde tamamlayan Goriyana maçtan da 8 4 lük skorla galip ayrıldı ve rahat bir galibiyetle kaldığı yerden devam etti.
Kazanma Faktörleri: 
Goriyana takımı maça çok hızlı başlarken istekli oyunuyla henüz ilk bölümden skoru 3 0 a getirdi ve bu dakikadan sonra da oyunu çok fazla sıkmadı. Ideal kadrodan çok farklı oyuncular bugün sahada olsa da oynayan oyuncular da birbirleriyle olan uyumuyla güzel bir futbol sergiledi ve rakibine puan şansı tanımadı. Top tekniği yüksek oyunculardan kurulu kadro ile iyi pas yapıp oyunu iyi kuran ekip rakip kalede maç boyunca etkili pozisyonlar buldu, daha da fazla goller bulabilirdi. Takımın tecrübeli golcüsü Emrah attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken Aykut da orta alandaki başarılı oyununu 2 golle süsledi, Emircan savunmanın en diri ismiydi.
Kaybetme Faktörleri:
Jogobonito takımı maça aslında iyi başlasa da 5. Dakikadan sonra yedikleri peş peşe gollerle oyundan düştüler ve maça tutunamadılar. Buna rağmen 2 ye 1 , 4e 1 olmak üzere bir çok pozisyondan sonuç alamamaları maçtan elleri boş ayrılmasında en büyük etken olurken kalelerinde gördükleri ucuz goller de mağlubiyetin bir diğer önemli etkeniydi. Buna rağmen iyi mücadele eden ekip kolay gol yeme sorununu çözdüğünde daha iyi işler yapacaklardır diye düşünüyorum. 2 maçtır üst sıra takımlarıyla oynayıp eksiklerini gören ekip son vuruşlardaki eksikliklerini de giderdiğinde galibiyet kendiliğinden gelecektir.
Maçın Adamı: Emrah
Maçın Gümüş Adamı: Aykut
Maçın Kalecisi: Bilalcan
Maçın Defansı: Emircan
Maçın Ortasahası: Aykut
Maçın Forveti: Emrah
Maçın Golü: Aykut
Maçın Centilmeni: Hüseyin