Best Fc Galibiyetle Tanıştı!

Perşembe günü kapanış maçında Best Fc ile Ulus Gb takımları karşı karşıya geçerken ilk yarısı Best Fc takımının 1 0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada 2. yarıda karşılıklı goller olsa da skor avantajını iyi kullanan Best Fc takımı sahadan 4 3 lük skorla galip ayrıldı ve ligdeki ilk galibiyetlerini almış oldular.

Best Fc takımı ligde ilk 2 haftada Atmosfer Hediyelik ve Greenboys gibi 2 güçlü rakiple oynarken toplamda 1 puanın sahibi olsa da bu maçlarda oldukça iyi maçlar çıkarmışlardı fakat sonuca yansıtamamışlardı. Bu maçta oldukça iyi bir maç çıkaran ekip gol yollarında iyi işler yaparken skor üretmekte zorlanmadılar ve buldukları pozisyonları iyi değerlendirerek sonuca gitmesini bildiler. Zaman zaman hatalı paslaşmalar olsa da yetenekli ayaklarını iyi kullanan ekip gol yollarındaki bitiricilikleriyle rahat bir galibiyet aldılar. Takımın golleri Burak, Berkay, Ahmet ve Abdullah’tan geldi.

Ulus Gb takımı ilk yarıda iyi mücadele etse de gol atma başarısı gösteremezken 2. yarıda fark açıldıktan sonra reaksiyon gösterip maça ortak olma çabası gösterse de bunu skora yansıtamayınca beraberlik golü gelmedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Genel anlamda iyi mücadele eden ekip son bölümlerde bütün hatlarıyla yüklenirken savunmada da boşluklar verip kalelerinde ciddi tehlikeler yaşamalarına karşın oyundan hiç düşmediler diyebiliriz. Kaptan Cengiz 2 golüyle takımını oyunun içinde tutarken diğer gol Abdullah’tan geldi.

Maçın Adamı: Burak

Maçın Gümüş Adamı: Ahmet

Maçın Defansı: Abdullah

Maçın Ortasahası: Burak

Maçın Forveti: Ahmet

Maçın Centilmeni: Ramazan

Maçın Golü: Cengiz

Maç Videosu teknik bir sorun nedeniyle yayınlanamamaktadır. Sonraki maçlarda fazla video çekerek telafi etmeye çalışacağız. Bu aksaklık için özür dileriz.