Bamgümspor Galibiyetle Başladı…

Gecenin maçında Emeklion ligin yeni ekibi Bamgümspor’u konuk etti. Baştan aşağı büyük çekişme içinde geçen maçta sadece futbol oynandı, faul için belki oyun 1 2 kere durdu, keyifli bir müsabaka oynandı.
Ligin yeni ekibi Bamgümspor maça iyi başlarken henüz ilk dakikalardan buldukları gollerle skor üstünlüğünü ele aldı ve maç boyunca rahat bir oyun sergiledi. Devreyi 4 2 önde tamamlayan ekip gollerine 2. yarıda da devam ederken son dakikalarda fark 1 e inince maç bir anda riske girse de son dakika golüyle farkı 2 ye çıkarmasını bildiler ve ilk maçlarında 3 puanla lige merhaba dediler. Disiplinli savunma anlayışıyla geride boşluk vermeyen ekip oyunu geriden iyi kurarken orta alanda da takım oyununu sahaya iyi yansıtırken etkili paslaşmalarla rakip kalede etkili oldular. Uzaktan etkili şutlarla sürekli gol arayan ekip bireysel yetenekleri üst düzey olan oyunculara sahip olmasına rağmen sürekli pas yaparak rakibi yordular ve rakip savunmaya zor anlar yaşattılar. Hamdi Ender ikilisi sahanın yıldızları olurken birbirleriyle olan uyumu takıma galibiyeti getirdi, Hamdi 5 golle sahanın en skorer ismiydi. Özcan da orta alanın etkili isimlerinden olurken maçı 3 golle tamamladı, takımın diğer skorer ismi oldu. Savunma üçlüsü maçın son bölümleri dışında yerlerini çok kaybetmezken oyunu geriden iyi kurdular, rakibe çok da boş alan bırakmadılar.
Emeklion takımı geçen sezonlara ve hatta bu sezonun başlarına bakışla çok yol kat ettiğini geçen haftadan beri gösteriyor ve bugün sahadan farklı bir skorla ayrılsaydılar bile keyif aldıkları bir oyun sergilediler diyebiliriz. Takım oyununu sahaya her geçen gün daha iyi yansıtmaya başlayan ekip ileride etkili ataklarla yaparak iyi pozisyonlar buluyorlar ve bu sezon play off adına daha umutlular. Bu akşam kalecileri olmaması en büyük handikaplarından olurken eğer iyi bir kalecileri olsa maça daha ciddi tutunabilirdiler. Buna rağmen savunmada iyi mücadele eden ekip hücumda Salih’in önderliğinde oyunu iyi kurup Muhammet ve Sefa’nın istekli oyunuyla sürekli gol aradılar. Skoru 9 5 ten 9 8 e kadar getiren ekip son bölümlerde beraberlik için umutlansalar da son dakikada yedikleri golle yıkıldılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar fakat buna rağmen mücadeleleri ile alkış aldılar. Salih oyununu her geçen gün geliştirmeye devam ederken bu akşam yine oldukça başarılı bir oyun sergiledi, Sefa attığı 3 golle yükselişini bu maçta da sürdürdü ve gelecek adına umut vermeye devam etti. Muhammet çok fazla gol atamasa da o da oldukça istekli bir oyun sergiledi. Ruhat savunmasını yine iyi toparlarken Ahmet ve Yakup savunmanın beklerinde iyi mücadele ettiler.
Maçın Adamı: Hamdi
Maçın Gümüş Adamı: Ender
Maçın Kalecisi: Şefik
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Ender
Maçın Forveti: Hamdi
Maçın Golü: Özcan
Maçın Centilmeni: Sefa