Balat Tr Tecrübesi İle Sonuca Gitti!

Günün 3. ve son maçında Balat Tr ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken maç karşılıklı goller ile başladı. Dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan Balat Tr takımı ilk yarıyı 4-2 önde tamamladı. 2.yarıya Egemenspor takımı farkı azaltmak için baskılı başlasa da Balat takımı art arda bulduğu 2 gol skoru 6-2’ye getirdi. Farktan dolayı rehavete kapılan Balat takımı savunmada açıklar verince Balat takımından Selçuk önce şık gol ile farkı 3’e sonrasında ise frikikten 2’ye indirmeyi başardı. Maçın son 10 dakikasına girilirken penaltı ile farkı 1’e indirmeyi başaran Egemenspor takımı kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamayınca maçı Balat takımı 6-5 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan Balat Tr takımı Maçın açılışını yaparken kalesinde golü görse de ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlamayı başardı. 2.yarının başlarında rakibin risk alması ile pozisyonlar bulan ekip farkı 4’e çıkarmayı başarırken sonrasında rehavete kapılınca fark 1’e indi. Sonrasında toparlanan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başarırken kalede görev alan Eren Maçın kaderini belirleyen kişiydi. Mükemmel refleksleri olan Eren yaptığı kritik kurtarışlar ile takımını galibiyete taşımayı başardı. Savunmada uyumlu olan ekip 2.yarı rehavete kapılırken Habil savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca savunmasını terk etmeyen Habil takımı rehavete kapıldığında savunmasını toparlayan kişiydi. İleride oldukça efektif olan ekipte . Fırat tekniği ve hızı ile rakiplerini kolay bir şekilde egale ederken Murat ise takımını maç boyunca bir maestro gibi yönetti. Oyun görüşü çok iyi olan Burak takım arkadaşlarını çok iyi yönlendirirken bitiriciliği ve attığı klas paslar ile maçın fişini çeken kişiydi. 2.yarı fark 1’e indikten sonra çok iyi kenetlenen ekip zorlansa da galip gelmesini bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça dengeli başlayan Egemenspor öne geçmeyi başarsa da ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı gol aradığı dakikalarda kalesinde goller gören ekip fark 4’e çıktıktan sonra çok iyi bir reaksiyon göstererek farkı 1’e indirmeyi başarsa da devamını getiremeyince maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Salih kalesinde bir çok güzel kurtarışa imza atsa da yediği bir kaç golde hatası vardı. Savunmasa zaman zaman dağılan ekipte Levent savunması için elinden geleni yaptı. Çok fazla efor sarf eden Levent zaman zaman yalnız kaldı. İleride yetenekli oyuncuları ile sonuca giden ekipte Serkan takımını yönlendiren isimdi. Sahada basmadık yer bırakmayan Serkan savunmaya da yardım etti. Takımının yıldızı olan Selçuk ise mükemmel bir performans sergilerken attığı gollerin hepsi jeneriklikti, takımını attığı goller ile umutlandıran Selçuk çok iyi bir maç çıkardı. İlk yarı öne geçmeyi başaran ekip 2.yarı 4 farklı geriye düşse de oyundan kopmayarak farkı 1’e indirmeyi başarsa da bir türlü son vuruşu yapamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Eren
Maçın Golü:Selçuk
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Habil
Maçın Orta sahası:Selçuk
Maçın Forveti:Murat
Maçın Centilmeni:Serkan