Balat Tr 2’ye Katladı!

Günün son maçında Balat Tr ile Çalı City takımları karşı karşıya gelirken maç tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Balat takımı Çalı takımına karşı daha etkili başlarken Çalı takımı öne geçmeyi başarsa da Balat takımı art arda bulduğu goller ile ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarıya Çalı takımı baskılı başlasa da Balat takımı Çalı takımını hem skor hemde oyun olarak yanına yaklaştırmayarak maçı 12-6 kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri

Maça kalelerinde gol görerek başlayan Balat Tr takımı sonrasında art arda goller ile maçın kontrolünü eline alırken ilk yarıdan maçın fişini çekmeyi başardı. 2.yarı skoru korumayı başaran ekip maçı farklı bir skor İle kazanmayı başarırken kalede görev alan Eren kalesinde 6 gol görmüş olsa da yaptığı kritik kurtarışlar İle takımını rahatlatan isimdi. Savunmada skordan dolayı rehavete kapılan ekip çok fazla açık verirken Akif en geride oynayan kişiydi. Son adam olarak ne yaptığını çok iyi bilen Akif arkaya atılan bütün topları süpürmeyi başardı. İleride ise oldukça bitirici olan ekipte Özgür takımının ataklarını şekillendirirken takım arkadaşlarına alda at dercesine verdiği paslar ile fark yarattı. Murat ise takımının ileri ucunda görev alan kişiydi. Bitiriciliğiyle rakibi tek başına yıkan Murat attığı 6 gol ile gol krallığına göz kırparken maçın fişini erken çeken kişiydi. İlk dakikadan itibaren maçın temposunu ayarlamayı başaran Balat Tr takımı zorlanmadan galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça etkili bir başlangıç yapan ekip öne geçmeyi başarsa da  Çalı City sonrasında art arda goller ile geriye düşerken aynı zamanda oyundan da düştü. İlk yarıyı geride tamamlayan ekip 2.yarıya baskılı başlamak istese de bu baskıyı üstünden atan rakipleri karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan ekip maçı farklı bir skor İle kaybetmekten kurtulamazken kalede görev alan Emirhan Olaş kalede hayal kırıklığı yarattı. Kalesinde çok riskli haraketler yaparak takımını zor durumda bıraktı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Hakan savunmasını terk etmezken çoğu zaman savunmada yalnız kaldı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekip bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışırken Yusuf orta sahada takımı hücuma çıkarken çok fazla top kaybı yaptı. Takımın yıldızı olan Serkan ise attığı goller ile takımını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı.  takımı adına her şeyi yapan Serkan’ın  performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Murat
Maçın Gümüş Adamı:Özgür
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Akif
Maçın Orta sahası:Özgür
Maçın Forveti:Murat
Maçın Centilmeni:Serkan