Bad Boys Zor da Olsa Galip!

Günün ilk maçında Bad Boys ile Özkürtün Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlarken açılışı yapan taraf Bad Boys takımıydı ve art arda bulduğu goller ile farkı açtı. Özkürtün takımı ilk yarı farkı 1’e indirmeyi başarsa da ilk yarı 4-2 Bad Boys takımının üstünlüğü ile sonuçlandı. 2.yarı uzun süre gol sesi çıkmasa da Özkürtün Gençlik takımı maçın son 10 dakikasına girilirken farkı 1’e indirmeyi başarsa da Bad Boys takımı rakibine beraberlik şansı tanımadı ve maçı Bad Boys takımı 5-3 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça adeta gol yağmuru ile başlayan Bad Boys takımı ilerleyen dakikalarda rehavete kapılsa da ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı fark 1’e kadar inse de oyun disiplininden kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanırken kalede görev alan Kenan maç boyunca bir çok güzel kurtarışa imza atarak kalitesini hissettirdi. Savunmada rakibe göz açtırmayan Bad Boys takımında Hikmet savunmanın bel kemiğiydi. Savunmada kritik müdahalelerde bulunan genç isim topu savunmadan da çok iyi çıkardı. İleride takım olarak sonuca gitmeye çalışan takımda Sezer takımının en etkili isimlerinden biriydi top alışverişini çok iyi gerçekleştiren isim oyun görüşüyle de kilidi açan isimdi. Forvette görev alan Tufan ise güçlü fiziği ile rakiplerini yıldırırken bitiriciliğiyle de maçın kilidini açan isimdi. Takım arkadaşlarına çok fazla boş alan yaratan Tufan maçın fark yaratan isimlerinden biriydi. Rakibi karşısında maça iyi başlasa da sonrasında rehavete kapılan ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça kalelerinde goller görerek başlayan Özkürtün Gençlik takımı maçın daha 6.dakikasında 3-0 geriye düştü sonrasında çok iyi bir reaksiyon gösteren ekip farkı kapatsa da ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamladı. 2.yarı farkı 1‘e indirse de bir türlü beraberlik golünü bulamayan ekip yenilmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mutlu korkusuzca müdahalelerde bulunsa da yediği bir kaç golde  basit hatalar yaptı. Savunmada rakibe yakın markajda bulunan ekipte Dursun tecrübesi ile savunmayı toparlamaya çalışsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride birbirleri ile anlaşmakta sıkıntı yaşayan ekipte Kerim bugün biraz tutuk bir görüntü sergilerken oyuna sonradan giren Mehmet ise enerjisi ile takım arkadaşlarını ateşlemeye çalıştı. Takımının yıldızı olan isim ise Biroldu. Takımının en hırslı ismi olan Birol attığı goller ile klasını konuştururken takımını oyunun içinde tuttu fakat performansı yenilgiyi engellemeye yetmedi. Maça çok kötü bir başlangıç yapan ekip sonrasında iyi bir reaksiyon gösterse de skoru eşitlemeyi başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Tufan
Maçın Gümüş Adamı:Hikmet
Maçın Golü:Birol
Maçın Kalecisi:Kenan
Maçın Savunması:Hikmet
Maçın Orta sahası:Sezer
Maçın Forveti:Tufan
Maçın Centilmeni:Mutlu