Bad Boys Play Off’lara Emin Adımlarla!

Günün 2.maçında Diriliş ile Bad Boys takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken dakikalar ilerledikçe Bad Boys takımı oyuna ağırlığını koydu ve art arda goller ile öne geçti. Diriliş takımı ilk yarı hücumda istediği verimi alamazken ilk yarıyı 3-1 skor ile Bad Boys takımı önde tamamladı. Bad Boys takımı 2.yarının başında farkı açmaya devam ederken Diriliş takımı oyun disiplininden koptu ve maçı Bad Boys takımı zorlanmadan 10-6 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri 
Maça temkinli başlayan Bad Boys takımı rakibi tarttıktan sonra ataklarını sıklaştırdı. İlk yarı art arda bulduğu goller ile öne geçen ekip ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamlarken 2.yarının başında bulduğu goller ile maçı kopardı ve farklı galibiyete uzandı. Kalede görev alan Salih çok iyi bir maç çıkarırken kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. 1’de penaltı kurtaran Salih refleksleri ile parmak ısırttı. Savunmada genç oyuncuları ile rakibe adeta nefes aldırmayan ekipte Bünyamin savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin çoğu atağını kesen genç isim hücuma da oldukça katkı verdi. İleride topu çok iyi döndüren ekipte Serdar top alışverişini çok iyi yaparken Serkan’da uzaktan attığı goller ve adrese attığı paslar ile ayağını raket gibi kullandığını bu maçta gösterdi. Sezerse bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmadı ve oyun görüşü ve bitiriciliği ile maçı koparan isimdi. İlk dakikadan itibaren oyunun temposunu belirleyen ekip maçı zorlanmadan kazandı.

Kaybetme Faktörleri

Maça aksilik nedeniyle eksik bir kadro ile çıkan Diriliş takımı takım olarak kendi aralarında anlaşmazlıklar yaşayınca oyunun içine bir türlü giremedi. Zaman zaman etkili ataklar geliştirseler de savunmada çok fazla açık veren ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Hüseyin kalesinde çok fazla pozisyon görürken yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada çok fazla yıpranan ekipte Yunus savunmayı toparlayıp takımını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Hücumda bugün Emre beklenen katkıyı veremezken Harun ise hem savunmada hemde hücumda çok fazla efor sarf edince oyundan düştü. İsmail takımının en etkili ismi olurken attığı goller ile takımını sırtlamaya çalıştı. Sedat ise tekniği ve stili ile dikkat çekerken forvette çok yalnız kaldı. Maça aksilikler nedeniyle geç kalan ekip maça ısınamadan başlamaları nedeniyle oyunun içine giremedi ve yenildiler.

Maçın Adamı:Sezer
Maçın Gümüş Adamı:Serkan
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Şalih
Maçın Savunması:Bünyamin
Maçın Orta sahası:Sezer
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Sedat