Baba – Oğul Takımı Sırtladılar…

Çepni SK takımı ilk yarıda topla daha fazla oynayan taraftı. Kısa alan ve dar alanda iyi paslaşmalar yaptılar. Rakip kaleye etkili şutlar çekmelerine karşın gol bulmakta şanssızdılar. Rakip kalecinin etkili performansı karşısında gol bulmakta zorlandılar. Bunun dışında Çok iyi bir defans yapan ekip hücum hattında da iyi top taşımayı başardı. Çok iyi hücumü yapmalarına karşın genel anlamda etkili bir performans sergilediler. Fakat ilk yarıda skor olarak 3-1 geride olmalarına rağmen rakibe göre daha fazla topu ayağında tutarak etkili olduğunu söyleyebilirz. Daha çok kısa paslaşmalar yaparak etkili olmaya ekip bu hücum stratejisini sahaya yansıtamadı. Rakip kalede istedikleri pozisyonları bulsalar da rakip kaleci geçmekte zorlandılar. Buna rağmen ilk yarıya 3-1 geride girdiler.
ÇavuşGençlik daha çok savunma yaparak maça başladı özellikle kalecinin performansı takım ayakta tutarken savunma anlamında iyi işler yaptılar diyebiliriz. Orta alanda zaman zaman etkili paslaşmalarla rakip kalede etkili olmaya çalıştılar genellikle kontra atak oyunu oynadılar ve buldukları gollerle devreye 3-1 önde girdiler. İlk yarının başlarında rakibini tartarak oyuna başlayan ekip sonraki dakikalarda daha cesur oynayarak rakip kalede etkili olmaya çalıştılar. Kontra ataklarla rakip kaleyi sor durumda bırakan ekip yetenekli ayaklarıyla öne geçmeyi başardı ve devreye 3-1 önde girdiler.
Çepni SK takımı ikinci yarıda da etkili bir oyun sergiledi. İkinci yarıda oyunu rakip sahaya yıkmayı başaran ekip taki 35.dakikada yedikleri hatalı golle oyundan düştüler. Maçın kırılma anıda buydu diyebiliriz. Bu golden sonrada iyice moral bozan ve oyundan düşen ekip topun yine kendilerinde olmasına rağmen moral ve motivasyon olarak düştükleri için atak güçleri de buna bağlı olarak azaldığını gördük. 42. Dakikada buldukları penaltı golü onları canlandıracak fırsat olsa da bu penaltı pozisyonundan sonuç alamayınca maçı erkenden bitirdiler. 5-2 yenik durumda olan ekip gol bulmaları halinde farkı azaltıp daha istekli oynayabilirlerdi. Atak bir futbol oynamalarına rağmen maçtan 5-2 gibi bir skorla ayrıldılar buna rağmen topla daha fazla oynayan taraf olduğunu söyleyebiliriz. Takım içinde de vasat performans sergileye oyuncu yoktu. Bütün oyuncular başarılı bir performans sergiledi. Burak dahil çok etkili kurtarışlar yaptığını gördük. Fakat yediği şanssız gollerde de yapacağı çok fazla bişey yoktu. Bireysel hatalarından dolayı yediği 2 golde maçtan kopmalarına neden oldu. Orta alanda Emir yine etkili performansını devam ettirirken Mehmetcan da uzaktan etkili şutlarla gol aradı. Onur attığı 2 gol ile en skorer ismi olurken İlerde çok istekliydi çok baskılı bir oyun oynadı. Mustafa da ve Abdullah yine savunmada yerinde müdahaleler yaptı. Nevzatta çalışkanlığı ile göze batan isim oldu.
Çavuş gençlik Takımı’nın bu akşamki galibiyetindeki en önemli unsur iyi savunma yapmaları ve dirençli olmalarıydı. İkinci yarıda da bu dirençli oyununu devam ettiler. Kontrollü bir oyun oynayıp kontra ataklarla etkili olmaya çalıştılar. Kalecinin performansı çok etkiliydi takımı maç boyu ayakta tuttuğunu söyleyebiliriz. Bunu dışında savunma bloğu maç boyunca çok dirençliydi. Akın ve Cemalle kontra atağa kalkan ekip bu ataklarda da başarılı oldular. Adem attığı 3 golle takımın en skorer ismiydi. Hem takipçiliği hem fırsatçılığı golleri atmasında büyük rol oynadı. Attığı bu gollerde rakip takımı iyice sarstı. Genel olarak başarılı bir oyun sergilediler ve ligdeki 2. Galibiyetini aldılar.
Alican ve Reyhanın etkili performansı maça damga vururken yine savunmada Batu ve Onur yine savunmada hatasız oynadı diyebiliriz. Hava toplarında da rakibine nefes aldırmadılar diyebilriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.