Ayaz Ticaret’ten Alışılmış Geri Dönüş!

Gecenin 2. maçında Ayaz Ticaret ile Fc Alacaat takımları karşı karşıya gelirken ilk yarıda Fc Alacaat takımı 3 1lik üstünlüğü yakalasa da devamını getiremedi ve sahadan 4 3lük skorla mağlup ayrıldı.
Kazanma Faktörleri:
Ayaz Ticaret maça iyi başlasa da stoper mevkiindeki dağınıklık oyunlarını ciddi anlamda olumsuz etkilerken ilk yarıda bu bölgede yapılan hatalar goller yemelerine sebep oldu ve devreyi 3 2 geride tamamladılar. Skor 3 1 e geldiğinde yapılan oyun için değişiklik maçı kazanmalarında büyük etki sağlarken Okan’ın stopere geçmesi takımı toparladı ve rakibe çok da pozisyon vermemeye başlayıp rakip kalede daha etkili olmalarını sağladı. 2. yarıya iyi başlayan ekip rakip kaleye daha etkili giderken net pozisyonlardan sonuç alamamalarına rağmen buldukları gollerle 4 3 öne geçmeyi başardı. Son bölümlerde kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da sahadan galibiyetle ayrılmayı başardılar. Orta alanda Mustafa ve Emre iyi pas yapsalar da mücadele anlamında vasat kaldılar diyebiliriz. Forvet eksikliğini de ciddi anlamda hisseden ekip çok net pozisyonlardan sonuç alamazken Okan stoperdeki performansıyla takımın en iyilerindendi, Kaleci Arif özellikle son bölümlerdeki kurtarışlarıyla takımını ipten alan isim oldu, galibiyetin gizli kahramanlarındandı.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Alacaat takımı maça aslında iyi de başlarken rakip kalede net pozisyonlar bulup bunlardan sonuç da alarak 3 1 lik üstünlüğü ilk yarıda yakaladı. Devreye 3 2 önde giren ekip savunma anlamında üst düzey bir maç çıkarırken hücum anlamında 2. yarıda istenilen performansı veremeyince gol bulamadılar ve buna paralel maçı kaybettiler diyebiliriz. Hem kale Hem savunma olarak oldukça dirençli bir maç çıkaran ekip orta alanda da iyi işler yapsalar da son vuruşlarda 2. yarıda şanssızdılar, biraz da oyundan düşünce pozisyon bulmakta zorlandılar. Son bölümlerde 4 5 net pozisyon bulmalarına karşın bunları cömertçe harcayan ekip önde oldukları maçtan 4 3 lük skorla yenilgiyle ayrılsalar da lig 3. süne karşı verilen bu mücadele önümüzdeki sezon için umut verdi.
Maçın Adamı : Okan
Maçın Gümüş Adamı : Mustafa
Maçın Kalecisi : Arif
Maçın Defansı : Okan
Maçın Orta Sahası : Mustafa
Maçın Forveti : Uğur
Maçın Golü : Uğur
Maçın Centilmeni : Emre Aşık