Ayaz Ticaret Premier Ligde Play Off’ta!

Premier Lig 7. Hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen iki ekip arasında kora kor geçen ve kalecilerin performansları ile alkış topladığı müsabakayı 5-4’lük skor ile Ayaz Ticaret kazandı.
Kazanma Faktörleri:
Takım olarak maçtan hiç kopmayan ve sürekli maç içerisinde kalan ekip maçın kritik anlarında üstünlük sağlayarak kazanmayı bildi. Takım olarak gösterdikleri üstün kondisyonları ise takdire şayandı. Kalesinde gerçekleştirdiği önemli kurtarışları ile Hamdi takımının bir an olsun motivasyon kaybı yaşamasına izin vermedi. Uğur defansta gösterdiği etkili performans ile takımını bir çok pozisyonda rahatlattı ve atakların başlama merkezi oldu. İleri üçlüsü ile oluşturduğu efektif ataklar ile ekip dikkatleri üstüne çekti. Kerem attığı goller ve gösterdiği performans ile gecenin yıldızıydı.
Kaybetme Faktörleri:
Okan’ın kalesinde gösterdiği muhteşem performans ve attığı gol ne yazık ki Filistin Rovers’ın kaybetmesine mani olamadı. Yüksek mücadele azmine sahip takım son vuruşlarında yaşadığı şansızlıklar ve kimi zaman yaptığı basit top kayıpları ile mücadeleden mağlup ayrılan taraf oldu. Mücadelenin son bölümlerinde oldukça etkili olan ekip aradığı golü bir türlü bulamadı ve mücadele 5-4’lük skor ile tamamlandı.
Maçın Adamı: Kerem
Maçın Gümüş Adamı: Uğur
Maçın Kalecisi: Hamdi
Maçın Defansı: Uğur
Maçın Ortasahası: Osman
Maçın Forveti: Kerem
Maçın Centilmeni: Okan
Maçın Golü: Kerem