Averaj İle Yeni Nesil Üst Turda!

Master Cup A grubunun son maçında Filistin Rovers ile Yeni Nesil takımları karşı karşıya geldi. Kazanan takımın üst tura çıkacağı maçta Yeni Nesil takımı daha baskılı bir başlangıç yaptı ve ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İlk yarı ileride aradığı golü son dakikada bulabilen Filistin takımı 2.yarı penaltıdan golü bulurken Yeni Nesil ise skoru korumaya yönelik bir oyun sergiliyordu. Maçın son dakikalarında art arda goller ile skora denge gelirken Filistin takımı çok geç açıldı ve maç 4-4 berabere bitti. Bu sonuç ile puan eşitliği bozulmayan 2 takımdan averaj üstünlüğü olan Yeni Nesil takımı üst tura çıkmayı başardı. 

Yeni Nesil

Maça baskılı bir başlangıç yapan Yeni Nesil takımı erken bulduğu gol ile öne geçerken ilk yarıyı 2 fark ile önde tamamladı. 2.yarı farkı 3’e çıkarmayı başaran ekip maçın son dakikalarında kalesinde goller görse de yenilmeyerek üst tura çıkmayı başardı. Kalede görev alan Ömer çok başarılı bir maç çıkarırken mükemmel kurtarışlara imza attı. Top adeta eline yapışan Ömer takımının geriye düşmesini engelledi. Savunmada birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatan ekipte Muharrem uzun boyu ile hava toplarına hakim olurken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. İleride çok güzel goller bulan ekipte Naim fiziğini çok iyi kullanırken tek hatası topu ayağında çok fazla tutmasıydı. Yiğit hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmazken ilk yarının son dakikasında yaptığı asist ile oyun görüşünün ne kadar iyi olduğunu gösterdi. İleri uçta görev alan Mustafa ise jeneriklik gollere imza atarken bitiriciliği ile rakibi çok zorladı. Attığı vole golü ile profesyonellere taş çıkartan Mustafa maçın yıldızıydı. Maçı uzun bir süre önde götüren ekip son dakikalarda kalesinde goller görse de averaj ile üst tura çıkmayı başardı.

Filistin Rovers

Maça rakibin baskısı ile başlayan Filistin Rovers erken yediği gol ile geriye düşse de oyuna ortak olmayı başardı. Fakat bir türlü sonuca gitmeyi başaramayan ekip ilk yarıyı 3-1 geride tamamlarken 2.yarı fark 3’e çıksa da penaltı golü ile farkı 2’ye indirdikten sonra umutlansa da son dakikalarda beraberliği sağlasalar da çok geç bulduğu goller ile gruptan çıkamadı. Kalede görev alan Hasan kalede duruşu ile güven verirken bu maç bekleneni veremedi. Çok kaliteli bir kaleci olduğu belli olan Hasan güzel kurtarışlara imza atsa da yediği bir kaç golde hatası vardı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen ekipte Engin savunmayı toparlayan isimdi. Kritik müdahalelerde bulunan Engin neredeyse rakibin her atağına müdahale ederken sahada en fazla efor sarf eden isimdi. İleri uçta çok geç açılan ekipte Atahan uzun boyu ile rakip savunmayı maç boyunca hırpalarken topu indirmekte zorlandı. Okan ise takımının en efektif ismiydi. Oyunu şekillendiren Okan ince bilekleri ile şık haraketlere imza atarken rakiplerini çok kolay geçmeyi başardı. Maçı uzun bir süre geride götüren ekip son dakikalarda beraberliği sağlasalar da süre yetmeyince berabere kalarak elendiler.

Maçın Adamı:Mustafa
Maçın Gümüş Adamı:Okan
Maçın Golü:Mustafa
Maçın Kalecisi:Ömer
Maçın Savunması:Muharrem
Maçın Orta sahası:Okan
Maçın Forveti:Mustafa
Maçın Centilmeni:Engin