Atmosfer Medya’dan Final Yolunda Dev Adım!

Gecenin 2. maçında Atmosfer Medya ile Filistin Rovers takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçta Atmosfer Medya 2. yarıdaki golleriyle maçı kazandı ve liderlik yolunda önemli bir avantaj sağladı.
Kazanma Faktörleri:
Atmosfer Medya sahaya iyi yayılırken maç boyunca etkili ataklar yaptı. İlk yarıda rakip savunmayı açmakta zorlanan ekip buna rağmen ilk yarıyı 2 1 önde tamamlarken 2. yarıda çözülen rakibi karşısında farkı açmayı başardı ve sahadan 9 1 gibi farklı bir skorla galip ayrılıp Premier Ligi lider tamamlama yolunda büyük bir avantaj yakaladı, bu akşam Flora Tekstil galip gelse bile son maçında alacakları 1 puan adlarını direk finale yazdıracak. Oyun disiplininden maç boyunca kopmayan genç ekip bu akşam yine kolektif futbolu sahaya iyi yansıtırken hem ortadan hem kanatlardan etkili geldiler ve rakibi oldukça zorladılar. Furkan attığı 3 golle takımını yine sırtlarken Mustafa ve Melih de 2 şer golle takımın diğer skorer oyuncuları oldular, oyuna sonradan dahil olan Yusuf ise takıma hareketlilik getirirken attığı güzel gol, klas asist ve direkten dönen topuyla büyük alkış aldı.
Kaybetme Faktörleri:
Filistin Rovers takımı sakat oyuncularından dolayı sahaya revizyonlu bir kadro ile çıkarken buna rağmen ilk yarıda çok iyi mücadele ettiler, kalelerini gole kapayan ekip Okan’ın da olağanüstü performansıyla maça tutundular. İlk yarının sonlarında yenilen 2 golle devreye 2 1 geride giren ekip 2. yarıda oyun disiplininden kopunca sahadan 9 1 lik skorla mağlup ayrıldı. Maç öncesi favori olmamalarına rağmen ilk yarıda iyi kapanarak maça ortak olan ekip özellikle orta alandan savunmaya yeteri kadar destek alamayınca savunmada boşluklar verdiler ve rakibi iyi karşılayamayınca son 15 dakika çözüldüler ve maça havlu attılar. Okan kalede olağanüstü performansıyla özellikle ilk yarıda takımını ayakta tutarken 2. yarıda takım oyundan düşünce O’nun da yapacağı bişey kalmadı, buna rağmen maç boyunca çok iyi bir performans sergiledi. Melih savunmada çalışkan bir görüntü sergilerken Hakan da maça iyi başlayamamasına rağmen sonradan oyuna ısındı iyi mücadele etti, ileri uçta etkili olamayan hücum oyuncuları skor üretemeyince açılan farkı engelleyemediler, gol yollarında etkisiz bir maç geçirdiler.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Melih
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Melih
Maçın Ortasahası: Mustafa
Maçın Forveti: Furkan