Atmosfer Medya’dan Farklı Galibiyet

Master Kapta gecenin son maçında Atmosfer Medya ile Liverpool F.K. karşı karşıya geldi.İlk dakikadan itibaren Atmosfer Medya baskısını kurmaya başladı kaptan Tayfun’un ilerideki müthiş performansıyla maçtan farklı bir skorla ayrılmasını bilerek çeyrek final için büyük bir adım attılar. Ölüm grubu olarak adlandırılan grupta ikide iki yaparak kupayı ne kadar çok istediklerini gösterdiler.
Kazanma Faktörleri:
Güçlü rakipleri karşısında oyun disiplinini hiç bozmadan oynayarak rakiplerine hiç fırsat vermediler.Oyunu çok iyi kurarak rakip kaleye çok hızlı gitmeleri özellikle top kaptan Tayfuna gelince bireysel tecrübesini de sahaya yansıtan kaptanla maça adeta golle başladılar. Devamında da maçtan kopmayarak defansını hiç bozmadan ataklara organize ve hızlı çıkarak rakip kaleye geldiler ve golle sonuçlandırarak farklı bir galibiyet aldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Güçlü rakipleri karşısında iyi başlayamamaları ve hemen yenilen golden sonra konsantrelerinin kaybolması onlar da büyük bir baskı yaptı rakip golcü Tayfuna önlem alamayışları farkın açılmasına neden oldu ve maçtan farklı bir skorla mağlup olup gruptan çıkmayı zora soktular.
Maçın Adamı: Tayfun
Maçın Gümüş Adamı: Emre Altunbilek
Maçın Kalecisi : Emre
Maçın Ortasahası : Mücahit
Maçın Forveti :Tayfun
Maçın Centilmeni:Serkan Danki