Atmosfer Medya Son 4.Tur Biletini Kaptı

Play-Of 3.tur son maçında Atmosfer Medya takımı ile Palermo takımları karşı karşıya gelirken maça 2 ekipte etkili başlasa da 2.yarı karşılıklı goller ile başlarken ilk yarıyı 2-1 Atmosfer Medya takımı önde tamamladı. 2.yarının ortalarında beraberlik golünü bulan Palermo takımı oyuna ortak olurken bir türlü öne geçmeyi başaramayınca Atmosfer Medya takımından Tayfun bitiriciliğini konuşturarak art arda 2 gol ile Palermo takımının umutlarını söndürdü ve 4.Tur biletini takımı Atmosfer Medya’ya getirdi.

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça etkili başlayan Atmosfer Medya takımı ilk yarıyı önde tamamlamayı başarırken 2.yarı rakibi beraberliği sağlasa da kaptanı Tayfun ile turu geçen ekipte kalede görev alan Erkan refleksleri ve kurtarışları ile takımını önde tutan isimdi. Savunmada oldukça uyumlu olan ekipte Emre savunmanın bel kemiğiydi. Maç boyunca rakibi rahatsız eden Emre müdaheleleri ile yıldızlaştı. İleride etkili oyuncusu Tayfun ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Selim takımının dinamosu gibi hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken sahada basmadık yer bırakmadı. Maçın yıldızı olan Tayfun ise attığı 4 gole ile Palermo takımını tek başına yıkarken bitiriciliği ile fark yarattı. 2.yarı sakat sakat oynayan Tayfun sakat olmasına rağmen turu takımına getiren isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Atmosfer Medya takımı zorlansa da turu geçmeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça etkili başlamalarına rağmen ilk yarıya geride giren Palermo takımı 2.yarı beraberliği bulsa da bir türlü öne geçmeyi başaramadı. Tayfunu da durdurmakta sıkıntı yaşayan Palermo takımı maçı 4-2 kaybederek kupaya 3.turda veda etti. Kalede görev alan Güray bir çok kurtarışa imza atarken maç boyunca takım arkadaşlarını yönlendirdi. Savunmada fazla açık vermese de Tayfunu tutmakta sıkıntı yaşayan ekipte Kadir hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekerken, Yasin ise adamını çoğu pozisyonda kaçırdı. İleride bireysel çözümler üretmeye çalışan ekipte Aykut takımının ataklarını şekillendirirken maç boyunca arkadaşlarını beslese de takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Metehan ise attığı gol ile takımını umutlandıran isim olurken hırsı ile alkış aldı. Bugün takım olarak çok fazla efor sarf eden ekip elinden geleni yapsa da şansları yaver gitmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Erkan
Maçın Golü:Tayfun
Maçın Kalecisi:Erkan
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Selim
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Metehan