Atmosfer Medya Play Off’a Hazır!

Gecenin son maçında Atmosfer Medya Ayaz Ticaret ile karşılaşırken Atmosfer Medya ilk yarısını 3 0 önde tamamladığı maçtan son bölümlerde zorlansa da 6 4 lük skorla galip ayrıldı ve yeni konferansına galibiyetle başladı.
Kazanma Faktörleri:
Atmosfer Medya takımı sahaya iyi bir kadro ile çıkarken neredeyse her mevkide olabileceğinin en iyi oyuncularıyla maça iyi başlayıp istedikleri golleri de çabuk bularak devreye 3 0 gibi avantajlı bir skorla girdiler. 2. yarıya da şans golüyle başlayıp farkı 4 e çıkarsalar da son bölümlerde tempo düşürünce kalelerinde goller görmeye başladılar ve yedikleri gollerle stresli dakikalar yaşasalar da buldukları gollerle galibiyete uzanmasını bildiler. Genel anlamda hücum ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkan ekip bunun da etkisiyle geriden oyunu iyi kurdular, ayağa paslarla etkili ataklar yapıp pozisyon bulmakta zorlanmadan tecrübeleri ile skor avantajını ellerine aldılar. Savunmada zaman zaman boşluklar verseler de kaleci Onurcan’ın da başarılı performansıyla ayakta kaldılar ve uzun süre gol yemeyerek rakibe puan şansı vermediler. Orta alanda yine en çok top çalan oyuncu olan Selim Açan attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynarken Muhammet savunmanın ortasında çok iyidi, Serkan oyunu savunmanın kanadından iyi kurarken Tayfun da 2 golüyle galibiyette önemli rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Ayaz Ticaret birbirlerini tanıyan oyunculardan oluşan bir kadro olurken aslında iyi pas yapıp etkili pozisyonlar bulsalar da son vuruşlarda öyle pozisyonlardan sonuç alamadılar ki klişe bir tabir olan ‘Bu da mı Gol değil’ cümlesini defalarca söyleterek maça ortak olamadılar. Her ne kadar son bölümlerde farkı 1 e kadar indirseler de gol kaçırma rekoru kıran ekip maçı kendi elleriyle rakibe hediye ederken hücum anlamında iyi bir maç çıkardılar, savunma olarak da iyi mücadele etmelerine rağmen kolay goller yediler ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyete rağmen play off öncesi olumlu sinyaller veren ekip bir kaç takviye ile daha da iyi işler yapabileceklerini düşünüyorum. Osman orta alana büyük hareketlilik getirirken takımın en etkili isimlerindendi, Kerem sakat oynaması sebebiyle çok da verimli olamazken günün şanssız ismi Seyit dünyaları kaçırsa da son bölümde attığı 3 golle takımını maça ortak etti fakat bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı : Selim
Maçın Gümüş Adamı : Tayfun
Maçın Kalecisi : Onurcan
Maçın Defansı : Muhammed
Maçın Orta Sahası : Selim
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Tayfun
Maçın Centilmeni : Kerem
Maçın Skorerleri:
Seyit (3) Tayfun, Selim (2)