Atlas Atmosfer’i Devirdi!

Gecenin 3. Maçında Atmosfer Medya ile ligin yeni takımlarından Atlas Fc takımları karşı karşıya gelirken Atmosfer Medya büyük bir sürpriz yaşadı ve sahadan 2 1 lık skorla mağlup ayrılarak play off yolunda büyük bir yara aldı.
Kazanma Faktörleri:
Atlas Fc takımı maç boyunca takım halinde iyi savunma yaparken kontra toplarla gol aradılar ve yakaladıkları skor avantajını maç boyunca koruyarak hem ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar hem de büyük moral buldular. Yaptıkları takviyelerle daha diri bir takım görüntüsü veren ekip 2. Yarıda rakibin tek kale oyununa karşı çok iyi ayakta kalırken bu anlarda da kontra toplarla çok net pozisyonlar buldular fakat skor üretemediler ki bu pozisyonları değerlendirebilselerdi farkı daha da açabilirlerdi. Alınan bu galibiyette takım halinde iyi savunma büyük rol oynarken kaleci Ismail kurtarışlarıyla maç boyunca takımını ayakta tuttu. Özkan ve Emre ise galibiyeti getiren golleri attılar.
Kaybetme Faktörleri:
Atmosfer Medya takımı bu akşam galibiyet için herşeyi yapsa da bazen olmayınca olmuyor. Ilk yarıda yedikleri 2 golle geriye düşen 2017 Kapanış Sezonu Bursa Şampiyonu Atmosfer Medya 2. Yarıda oyunu tek kaleye çevirse de aradıkları golleri bir türlü bulamadı, iyi kapanan rakibine karşı skor üretme başarısı sağlayamadı. 2 topları da direkte patlayan ekibin gol yollarında şanssızlığı yanında olurken orta sahada bir oyun kurucunun yokluğunu çok hissettiler, sahada çok koşan oyuncular olsa da oyun kuran ve şutör oyuncu sayısının azlığı skor üretmekte zorlanmalarına sebep oldu. Son bölümlerde risk alıp rakip kaleye kalabalık gitmeleri savunmada boşluk vermelerine sebep olsa da Yusuf un oyunu geriden iyi yönlendirmesiyle 2. Yarıda kalelerini gole kapattılar fakat skor da üretemeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: İsmail
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: İsmail
Maçın Defansı: Şaban
Maçın Ortasahası: Nail
Maçın Forveti: Özkan
Maçın Centilmeni: Yusuf