Ardıç Pastahaneleri Galibiyetle Başladı!

Gecenin 2. maçında ligin yeni ekibi Ardıç Pastahaneleri ile Kurtbasan City takımları karşı karşıya gelirken uzun süre 1-0 Ardıç Pastahanelerinin üstünlüğü ile devam eden maçı Ardıç Pastahaneleri 5 3 lük skorla kazandı ve ilk maçta 3 puanı ceplerine koydular.
Kazanma Faktörleri:
Ardıç Pastahaneleri iyi savunma yapıp rakip kalede de etkili kontra ataklarla goller bularak maçı kazanmasını bildi. Kalecilerinin başarılı performansı ve takım savunmasını çok iyi yapıp iyi kapanmaları galibiyette büyük rol oynarken gol yollarında şanslarının da yanlarında olması farkı açmalarını sağladı.
Kaybetme Faktörleri:
Kurtbasan City yüzde olarak topla daha çok oynayıp daha fazla atak yapan taraf olmalarına rağmen son vuruşlarda çok şanssızlardı ve rakip savunmayı ve rakip kaleciyi geçememeleri maça ortak olamamalarına sebep oldu. Erdoğan’ın şutları ya savunmaya çarptı yada kalecinin üstüne gitti, bu da gol bulamamalarına sebep oldu. Rakip ceza alanına pasla gitmeyi denediklerinde goller bulmaya başladılar fakat bunda da süre yeterli olmadı. Ayrıca kalelerinde çok ucuz goller yiyen ekipte mağlubiyette kaçan gollerden çok yenilen ucuz goller başrol oynadı diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler
Yiğit Ardıç Pastahaneleri adına attığı 3 golle takımını sırtlayan isim olurken Mikail de mücadeleci oyununu 2 golle süsleyip takımının en skorer oyuncusu oldu.